Omnismares srl

Cursuri si antrenamente scufundari, magazin online echipamente scafandri, servicii consultanta.
Constanta

Sc novak prive srl

SC NOVAK PRIVE SRL este o societate cu capital privat integral romanesc, înființată în 2016, al cărei obiect de activitate este producția articolelor de marochinărie și încălțăminte. Produsele NOVAK PRIVE sunt confecționate în procent de peste 70% manual, la un nivel de calitate superior, cu design (...)
Bucuresti

Sc transis srl

Societatea Transis SRL are ca obiect principal de activitate transportul rutier intern si international de marfuri generale. Prioritatile firmei noastre sunt: calitatea serviciilor prestate, promptitudinea in raspunsul la solicitarile clientilor, siguranta marfurilor pe toata perioada transportului, (...)
Arad

Sc alvis tehnology srl

Incepand cu anul 2006 ALVIS TEHNOLOGY SRL ofera servicii de consultanta, vanzare si intretinere a unei game largi de echipamente de birou (calculatoare, copiatoare, multifunctionale, echipamente periferice). Activeaza pe piata echipamentelor IT avand contracte de distributie cu importatorii princip (...)
Bucuresti
Bucuresti

Sc galaxy imob consulting srl srl

Vă oferim o gamă largă şi completă de servicii şi consultanţă în domeniile: 1. Accesare fonduri europene 2. Accesare fonduri nationale 3. Imobiliar: vânzări, cumpărări, închirieri (case, apartamente, terenuri, etc) 4. Asigurărilor de la cele generale până la cele de viaţă, pensii (...)
Cluj-Napoca

Sc smart video creators srl

Activitate de creare materiale video si audio
Bucuresti

Sc identity ro srl

Din 2014 suntem principala Agenție Google pe piața EMEA pentru serviciile Street View și Google My Business.
Iasi

Sc fimasoft srl

Fimasoft este compania ce a preluat conceptele de inovaţie din digitalizare încă din 2012 şi le-a transpus în proiectele de bussiness de succes.
Bucuresti

Sc emcer consult srl

Accedio este furnizor de training si consultanta in management, infiintat in 2002. Project Management, Microsoft Project, Time Management, Cost Management, sunt principalele programe oferite. Acreditări ANC si PMI.
Bucuresti

Sc socapex srl

Oficial suntem Socapex SRL-D, dar clientii ne stiu Apex Clean. O firma cu capital privat, care isi desfasoara activitatea in domeniul curateniei pe raza orasului Oradea si imprejurimi.
Osorhei

Pfa barbu emanuel roland

Evaluari de risc la securitate fizica.
Ramnicu Valcea

Desmond development srl

Infiintata in aprilie 2015, Desmond Development si-a propus sa devina un HUB de tehnologie IT&C din zona de est tarii, sa acopere o gama cat mai larga de produse si servicii IT&C folosind experienta de peste 15 ani in proiectarea si implementarea solutiilor de cablare structurata pentru retele de da (...)
Iasi

Sc smaga soft srl

Agenție Web
Cluj-Napoca

Sc jojo sweets srl-d

Fabricarea produselor de patiserie congelate și comercializarea utilajelor de patiserie.
Cugir

Pfa buciu nicoleta mirela

Servicii de calitate si personal calificat!
Slatina

Sc elite business women srl

Prima comunitate elitistă a femeilor antreprenor care pune bazele unei culturi antreprenoriale în România! Femeile sunt din ce în ce mai importante în piața globală, nu doar în calitate de lucrători, dar, de asemenea, în calitate de consumatori, antreprenori, manageri și investitori.
Bucuresti

Creativ avantaj srl

Oferim consultanta, verificam eligibilitate solicitant si intocmim documentatie pentru accesare fonduri. Cosultanta pentru implementare proiecte.
Simeria

It live srl

IT Live SRL a fost inființată în 2009, cu personal cu experiență îndelungată, având ca principal domeniu de activitate furnizarea de servicii și consultanță IT&C pentru companiile mici și mijlocii . Echipa IT Live este capabilă să gestioneze orice aspect al domeniului IT&C: * instalare/mentenanță (...)
Vladesti

Brand your business

VREI SĂ-ȚI CREȘTI AFACEREA? HAI SĂ VEDEM CINE SUNT CLIENȚII TĂI ȘI CUM ÎI ADUCEM LA TINE! CUM FACEM ASTA? STRATEGIE DE MARKETING În strategia de marketing, stabilim cine este clientul afacerii tale, ce îi place și unde lansăm campania de marketing pentru a avea succes. IDENTITATE ȘI BRAN (...)
Ramnicu Valcea

Sc atelierul de engleza srl

Traduceri/Cursuri limba engleza
Hateg

Sc promo concept srl

Customer Experience
Iasi

Sc autoplast service srl

- prima firmă din România care obține un contract de distribuție al noii truse pentru reparații auto de la firma Steinel (Germania), variantă lansată în luna Martie 2015. - promovează metoda de lucru cea mai profitabilă din punct de vedere calitate/preț iar maleabilitatea și reziste (...)
Cluj-Napoca