DEZVOLTARE PERSONALA IN MANAGEMENT SI COMPETIVITATE

“Competente manageriale in poli de crestere si dezvoltare si antreprenoriat de viitor in poli de competitivitate” – proiect finantat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Cererea de propuneri de proiecte nr. 92 - Fii intreprinzator, contract POSDRU/92/3.1/S/62527, implementat in perioada 1 septembrie 2011 – 31 august 2014, in parteneriat cu TMI Consulting, GEA Consulting si Go Plan.

Proiectul de Dezvoltare personala in management si competitivitate a oferit gratuit traininguri si acces la informatii de business si a facilitat intalnirea cu traineri de top din Romania. Networkingul cu alti antreprenori, cunostintele accesate si mediul de business i-au ajutat pe antreprenori sa-si dezvoltate propria afacere sau sa-si infiinteze una noua. 17 antreprenori care au demarat o activitate independenta ulterior partiparii la cursurile cu acreditare ANC din cadrul proiectului si au participat la concursul organizat de Club au catigat premii a cate 2.000 de ron pentru sustinerea afacerii.

Ce a reprezentat proiectul Dezvoltare personala in management si competitivitate?

Proiectul a cuprins 175 de sesiuni de training pe subiecte de business, la care participarea a fost gratuita. Peste 4.000 de intreprinzatori au beneficiat de aceste cursuri, care au fost organizate in perioada martie 2012 – iulie 2014, in 21 de orase din intreaga tara: Bucuresti, Cluj-Napoca, Bacau, Iasi, Suceava, Braila, Constanta, Galati, Pitesti, Ploiesti, Craiova, Ramnicu Valcea, Arad, Deva, Timisoara, Baia Mare, Oradea, Satu Mare, Brasov, Sibiu, Targu Mures.

Tematicile principale care au fost acoperite prin aceste cursuri: Strategie si Antreprenoriat, Gestiunea Financiara a Afacerii, Managementul Dezvoltarii Afacerii, Acces la Finantare, Sisteme IT pentru Dezvoltarea Afacerii, Managementul Resurselor Umane.

Programul a reprezintat mult mai mult decat o serie de cursuri teoretice, deoarece s-a axat pe sustinerea constanta a educatiei antreprenorilor si totodata a fost un program de sprijin real pentru cei care au dorit sa-si infiinteze o afacere si sa-si dezvolte afacerea proprie.

Mai multe detalii despre proiect se gasesc pe pagina dedicata www.btclub.eu.