Un eveniment marca "Antreprenori pe scena. Pentru studenti"

Inscrierile la acest eveniment s-au incheiat. Te asteptam la evenimentele urmatoare!

Invitat

Dragos Petrescu

CEO City Grill
Dragos Petrescu a dezvoltat cel mai mare business de restaurante si cafenele din Romania, incepand din 2004, cand a deschis primul restaurant City Grill. A intrat in lumea afacerilor dupa ce a obtinut prima franciza Shell, continuand cu primul restaurant La Mama, pe care l-a deschis in 1999. A deschis si fast food-ul BunDeTot, insa a trebuit sa renunte la el, pentru ca afacerea nu era profitabila. In prezent, grupul City Grill cuprinde 16 localuri, respectiv Caru' cu Bere, patru City Grill, sase Trattoria Buongiorno, trei City Cafe, doua Hanu' Berarilor.
Moderator

Tiberiu Moisa

Director Executiv CC&IMM Banca Transilvania
De peste 9 ani in echipa Bancii Transilvania, este in continuare implicat in proiectul care a transformat o institutie financiara de importanta regionala in cea mai mare banca romaneasca de astazi. Tiberiu Moisa administreaza prima initiativa adresata oamenilor intreprinzatori din Romania pentru sustinerea clasei antreprenoriale: Clubul Intreprinzatorului Roman.

Organizatori

Testimoniale

"Mi-a placut mult antreprenorul invitat (Dragos Petrescu), un om cu o poveste interesanta si cu principii solide, clar definite. Atmosfera generala a fost una pozitiva, am aflat lucruri interesante, haioase, care mi-au dat de gandit. "
"Am apreciat dorinta de a aduce un aport pentru studenti si de a le prezenta o alta perspectiva, cea a antreprenoriatului. De asemenea, speakerul a reusit sa prezinte experienta sa pe intelesul nostru prin exemple practice. "
"Mi-a placut structura prezentarii invitatului. A avut doar lucruri care sa te motiveze sa iei initiativa. Scurt si la obiect. Restul depinde de fiecare persoana in parte. "
"In mod deosebit, mi-a placut povestea de viata a invitatului, pentru mine a produs "efectut waw". Mi se pare un om foarte ambitios si hotarat de la care oricine dintre cei prezenti a avut ceva de invatat. "
"Chiar daca nu a fost la propiu o masa rotunda, m-am simtit ca si duminica in familie. Se discuta liber, se discuta cotidian - fara a crea iluzie prin folosirea unor termeni sofisticati, se ofera dreptul la exprimare, si nu in ultimul rand toate persoanele ce au dat nastere evenimentului sunt oameni capabili ce iti inspira optimism. "
"Mi-a placut curajul pe care d-nul Dragos Petrescu a incercat sa ni-l insufle prin faptul ca a pus accentul pe viata, anturajul, familia, educatia absolut normale pe care le-a avut inainte sa detina monopolul in capitala pe acest sector. PS: Mi-a placut ideea cu plecatul din sala inainte de final, la ore fixe. A fost mult mai comod si decent, fiind o dovada si respect fata de invitat, fata de participanti si fata de cei care chiar trebuiau sa plece mai repede. Multumim! "
"Mi-a placut invitatul, organizarea evenimentului, mi-a placut faptul ca au putut participa nu doar studentii de la FSEGA, ci si de la alte facultati. "

Evenimente anterioare

Dragos Petrescu, Cluj-Napoca Octavian Radu, Cluj-Napoca Vezi detalii »
Moise Guran, Cluj-Napoca Vezi detalii »
Octavian Radu, Bucuresti Vezi detalii »
Mihai Paun, Cluj-Napoca Vezi detalii »
Iulian Stanciu, Cluj-Napoca Vezi detalii »
Mugur Ciumageanu, Cluj-Napoca Vezi detalii »
Sergiu Biris, Bucuresti Vezi detalii »
Sergiu Biris, Cluj-Napoca Vezi detalii »
Tudor Giurgiu, Cluj-Napoca Vezi detalii »
Andrei Postoaca, Cluj-Napoca Vezi detalii »