Economie si societate - Despre studenti si viitor - Discernamant si incredere. Vino sa vezi legatura dintre ele si cum acest "cocktail" iti poate aduce succes!

Inscrierile la acest eveniment s-au incheiat. Te asteptam la evenimentele urmatoare!

Invitat

Moise Guran

Jurnalist
A avut primul contact cu presa in 1994, iar cu televiziunea, in 1999. Prezinta pastila economica BIziday, de luni pana vineri, la Europa FM. La TVR, realizeaza emisiunea Biziday. De asemenea, este unul dintre autorii blogului cu profil economico-financiar Biziday.ro
Moderator

Tiberiu Moisa

Director Executiv CC&IMM Banca Transilvania
De peste 9 ani in echipa Bancii Transilvania, este in continuare implicat in proiectul care a transformat o institutie financiara de importanta regionala in cea mai mare banca romaneasca de astazi. Tiberiu Moisa administreaza prima initiativa adresata oamenilor intreprinzatori din Romania pentru sustinerea clasei antreprenoriale: Clubul Intreprinzatorului Roman.

Organizatori

Testimoniale

"Mi-a placut faptul ca a fost deschis pentru toata lumea si ca a fost un eveniment care a aduna spuma studentilor clujeni. "
"Totul :) A fost un eveniment de nota 10! "
"Mi-a placut faptul ca evenimentul s-a axat pe studenti si problemele lor. "
"Am apreciat tinuta morala si bagajul de informatii al invitatului, prezenta inedita si personalitatea presedintelui Bancii Transilvania, modul civilizat in care au fost formulate intrebarile, modul in care s-a gestionat si organizat evenimentul, acustica salii. "
"Mi-a placut foarte mult per total, a fost foarte bine organizat, chiar daca s-au facut modificari, mi-a placut ca am fost informati pe toate canalele posibile (Facebook, mail, sms). Mi-a placut foarte mult atmosfera. "
"Conferinta s-a desfasurat intr-un mod deschis, oferind o buna oportunitate tinerilor sa afle reaspunsurile la intrebarile pe care le aveau. "

Evenimente anterioare

Dragos Petrescu, Cluj-Napoca Octavian Radu, Cluj-Napoca Vezi detalii »
Octavian Radu, Bucuresti Vezi detalii »
Mihai Paun, Cluj-Napoca Vezi detalii »
Dragos Petrescu, Cluj-Napoca Vezi detalii »
Iulian Stanciu, Cluj-Napoca Vezi detalii »
Mugur Ciumageanu, Cluj-Napoca Vezi detalii »
Sergiu Biris, Bucuresti Vezi detalii »
Sergiu Biris, Cluj-Napoca Vezi detalii »
Tudor Giurgiu, Cluj-Napoca Vezi detalii »
Andrei Postoaca, Cluj-Napoca Vezi detalii »