Cum a aparut eMAG?

Inscrierile la acest eveniment s-au incheiat. Te asteptam la evenimentele urmatoare!

Invitat

Iulian Stanciu

Director General eMAG
Iulian Stanciu, director general eMag, este "Cel mai admirat CEO din Romania", in 2014, desemnat astfel de comunitatea de business autohtona si de Business Magazin. Sub coordonarea sa, eMAG a devenit unul dintre cele mai mari magazine online de pe piata romaneasca, un brand cool, cu peste 300.000 de produse. La 28 de ani a facut primul milion de euro. In prezent detine firmele Flanco, NOD, Depanero si Conversion Marketing.
Moderator

Tiberiu Moisa

Director Executiv CC&IMM Banca Transilvania
De peste 9 ani in echipa Bancii Transilvania, este in continuare implicat in proiectul care a transformat o institutie financiara de importanta regionala in cea mai mare banca romaneasca de astazi. Tiberiu Moisa administreaza prima initiativa adresata oamenilor intreprinzatori din Romania pentru sustinerea clasei antreprenoriale: Clubul Intreprinzatorului Roman.

Organizatori

Testimoniale

"In primul rand imi place consecventa. Daca pot sa recomand ceva, e sa nu va opriti niciodata. E un eveniment care promoveaza valori de care au nevoie studentii, iar sistemul universitar are nevoie de sprijin pentru a face o astfel de activitate. Am participat si la prima editie, si la editia cu Moise Guran si intre timp la alte cateva. Ma bucur ca l-ati adus pe Iulian Stanciu, de la eMag, e un manager care a inspirat cu siguranta cativa studenti. "
"Evenimentul a venit cu o idee foarte buna pentru stabilirea unor baze de business pentru studenti. "
"Mi-au placut etapele parcurgerii carierei lui Iulian Stanciu, faptul ca ne indeamna la sport si la a petrece timpul cu familia. Cat despre eveniment, a fost foarte ok in ansamblu! "
"Prezentarea a fost inspiranta si autentica. Mi-au placut intrebarile puse de colegi si cat de naturale si relevante au fost raspunsurile lui Iulian. "

Evenimente anterioare

Dragos Petrescu, Cluj-Napoca Octavian Radu, Cluj-Napoca Vezi detalii »
Moise Guran, Cluj-Napoca Vezi detalii »
Octavian Radu, Bucuresti Vezi detalii »
Mihai Paun, Cluj-Napoca Vezi detalii »
Dragos Petrescu, Cluj-Napoca Vezi detalii »
Mugur Ciumageanu, Cluj-Napoca Vezi detalii »
Sergiu Biris, Bucuresti Vezi detalii »
Sergiu Biris, Cluj-Napoca Vezi detalii »
Tudor Giurgiu, Cluj-Napoca Vezi detalii »
Andrei Postoaca, Cluj-Napoca Vezi detalii »