Sc portal net services srl

Activități ale portalurilor web.
Ploiesti

Sc vr play ground srl srl

Sala de gaming, Realitate virtuala si PlayStation
Targu Mures

Sc toader&son technical corporation business srl

TSTC este o companie specializata in montarea si demontarea statiilor de mixturi asfaltice, a statiilor de betoane si a celor de sortare concasare.
Unirea

Sc momente divine srl

Echipa Momente Divine vă pune la dispoziție servicii complete pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie cel mai reușit.
Targu Jiu

Sc gorjbiz srl

Gorjbiz.ro isi propune sa devina princiala sursa de stiri cu caracter economic din judetul Gorj fiind un start-up cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020.
Targu Jiu

Mareaunire1918

CARTEA DE CĂPĂTÂI A TUTUROR ROMANILOR Această realizare unică în cei 100 de ani care s-au scurs, este un obiect nu doar istoric și artistic deopotrivă ci și o „biblie” a tuturor celor care se simt legați de trecut, de prezent și de viitor.
Alba Iulia

Webcoffee

Web Coffee este un astfel de brand in spatele caruia se regasesc profesionisti cu experienta solida in activitatea desfasurata, cu un acut simt al relationarii cu colaboratorii si un ridicat simt al raspunderii pentru fiecare experienta desfasurata in favoarea clientilor.
Bucuresti

Sc datacore solution srl srl

NAMEBOX ofera servicii de web hosting, solutii de virtualizare si inregistrare domenii web. Serviciile firmei sunt cunoscute pentru suportul tehnic impecabil oferit clientilor.
Cluj-Napoca

Dicith photo srl

Studio foto - servicii foto evenimente
Iasi

Camioane-autoexpress

Comercializam piese camioane la preturi avantajoase. Importam piese pentru autocamioanele fabricatie vest-europeana.
Alba Iulia

Lupascu-pruna george pfa

Proiecte pe Diagnoza si Transformare Organizationala pt companiile care se confrunta cu lipsa motivatiei angajatilor, proiecte blocate, probleme de comunicare intre managerii de top, etc. Workshopuri pe Diferente culturale.
Medias

Sc vreau bucatar srl

Platforma Vreau Bucătar a luat naștere in Iulie 2018 dintr-o nevoie pe piața din România. In ultima perioada oamenii sunt tot mai specializați in anumite domenii iar in domeniile in care nu au cunoștințe prefera sa ii lase pe cei specializați sa se ocupe de acea activitate. Așa a apărut platforma (...)
Timisoara

Sc life 4 you happy solutions srl

Stil de viata consiliere
Ramnicu Valcea

Sc miyaghi & hoffenberg international srl

Pasiunea de a spune povești a fost combinată cu cea pentru stil. Așa a luat ființă Arete, brandul de șosete premium pentru bărbați, fabricate în România. În limba greacă ”Arete” înseamnă ”excelență” sau” potențialul maxim pe care îl poate atinge un om de-a lungul vieții sale”. De aceea am creat acea (...)
Persinari

Sc liv prosper srl

Comerț in 2 magazine specializate pe încălțăminte
Iasi

Sc trinity & radacini & cbasig grup broker de asigurari srl srl

De 20 ani cautam impreuna cu fiecare Client cele mai bune solutii de asigurari, personalizate pe caracteristicile fiecaruia. Asistenta in solutionarea daunelor este mijlocul nostru cel mai important de fidelizare a Clientilor. Va stam la dispozitie in toate domeniile de asigurare, in Romania sau in (...)
Bucuresti

Coriontech srl

Produse eco-friendly
Chitila

World wide bizcom srl

Afacerea mea vinde bunuri sau servicii online
Zalau

Sc sc adarom serv srl srl

Suntem o companie care si face treaba!!!!! COMERT CU PESTICIDE,SERVICII D.D.D,AMENAJARI SPATII VERZI......
Racaciuni

Sc albatros software srl

Creator si administrator de site-uri web. Consultant de marketing si financiar.
Braila

Sc ecosys organisation srl

ExpertDeseuri.ro este o platforma digitala integrata, special creata pentru gestionarea obligatiilor privind deseurile, conform nevoilor tale si a prevederilor legale, fara batai de cap inutile. Pretul este fix, sub forma unui abonament lunar rezonabil. Expertiza noastra te poate ajuta daca: 1. Vr (...)
Corbeanca

Sc outcreate media group srl

Ajutăm afacerile mici și mijlocii să obțină mai mulți clienți, folosind puterea rețelelor de socializare a web design-ului si promovării plătite pe Google, Facebook, Instagram și LinkedIn
Bosanci