Sc oten v&b srl-d

"La Nu Stiu Cine" - Crêpes et Galettes, este o firma tanara din Cluj-Napoca, creata de doi artisti plastici, care intr-un timp foarte scurt si mai ales prin intermediul pietei Street Food din Romania s-a remarcat propunand publicului produse inedite, construind un concept foarte aparte bazat pe orig (...)
Cluj-Napoca

Sc artif fan srl

Pasiune, bucurie! Descopera beneficiile tale! Pirotehnician autorizat. Echipamente profesionale. Servicii cu artificii ! Gheata carbonica ! Surprize!? Oferte personalizate pentru fiecare eveniment din viata ta! Artificii de interior si de exterior!
Campia Turzii

Sc balloonline srl

Ceea ce oferim este un parteneriat de lunga durata, al cărui scop este materializarea fiecărei resurse de care dispunem în succesul companiei tale. Creăm și generăm soluții care să eficientizeze întregul proces de reprezentare în online, ca și un element complementar al business-ului tău, dar distin (...)
Cluj-Napoca

Sc lusmob center srl

Producatori de scaune si mese pliante din lemn masiv.
Harlau

Intensa training srl

Intensa Training & Events este ofera sali de conferinta de inchiriat intr-o zona semicentrala a orasului Cluj-Napoca. Cele 2 săli de conferinţă pe care le deţinem sunt colorate, moderne, iar inchirierea lor e insotita de o gama completa de servicii: coffee-break, catering, foto, video si hostess. Te (...)
Cluj-Napoca

Sc kity krentz srl

Magazin online pentru echipamente, accesorii si tehnica de scufundare
Constanta

Sc rbc imobiliare srl

Servicii Imobiliare Complete, asta ne-am propus din prima zi să aducem pe piața imobiliară din Cluj-Napoca. Pe lângă consultanță imobiliară își oferim management de proprietate și consilieri care răspund la telefon, totul la un apel distanță
Cluj-Napoca

Tekit web electronics srl srl

Tekit reprezintă în primul rând o echipă formată din tineri antreprenori cu experiență în domeniul tehnologiei, ce oferă servicii de înaltă calitate cu respect și seriozitate îmbinate cu idei creative. Credem că prin intermediul tehnologiei se poate dezvolta mult mai ușor un business, un ONG, un pro (...)
Botosani

Sc intersection srl

Import si distributie piese si accesorii auto
Timisoara

Pro life clinics srl

unitate medicala-spitalizare de zi si ambulatoriu de specialitate
Iasi

Asociatia sapio-as

Desfășurarea de activităţi susţinute de educaţie completă, echilibrată și de calitate, culturală, moral-civică și spirituală oferită tinerilor și oricărei persoane din rândul comunităţii, care să le permită acestora, să ia decizii benefice propriei dezvoltări ce vor avea impact asupra lumii și a mod (...)
Oradea

Sc web studio development srl

Dezvoltam aplicatii web folosind cele mai noi tehnologii si cele mai inalte standarde de calitate.
Oradea

Sc bogdy marj clean srl srl

MultiClean este o curatatorie si o spalatorie industriala. Suntem prima curatatorie din Romania care ofera serviciul de preluare - livrare al hainelor la domiciliu prin intermediul unei aplicatii iOS si Android.
Cluj-Napoca

Sc haneido srl

Haneido isi asuma rolul de facilitator al obtinerii prosperitatii pentru actorii sociali angrenti in activitatile economice.
Ploiesti

Sc hro servie provider srl

Prestari servicii in domeniul resurselor umane
Timisoara

Sc util tools & paints srl

Magazin specializat in vanzarea produselor de bricolaj, casa si gradina, irigatii,scule si unlete ,sanitare, electrice, colorare lacuri si vopseluri, servicii mutare, transport rutier 3.5t, piese auto, servicii de copiere documente, asigurari auto si locuinte, lucrari de constructii civile prin cola (...)
Slobozia

Pfa dima p valentin

Suntem o firmă înființată în anul 2012, orientată pe dezvoltarea de servicii informatice și consultanță IT. Produsele informatice pe care le oferim acoperă atât clienți de pe piața IT din Romania, dar și de pe piața internațională.
Focsani

Sc studio lukrotheca srl

Birou de arhitectura tanar si dedicat arhitecturii. Profilul biroului sunt cladirile rezidentiale (unifamiliale sau colective), turistice si cele industriale, inclusiv amenajarea interioara ale acestora. Suntem proiectanti generali si oferim servicii complete in proiectare de cladiri si in acleasi (...)
Cluj-Napoca

Whiterook pg srl

Societatea ofera consultanta si servicii in domeniul dezvoltarii de sistem si software embedded in domeniul automotive. O descriere mai amanuntia: www.whiterookpg.com
Mosnita Noua

Sc bma bitport srl

Comercializam si montam * tamplarie PVC TROCAL, executate de firma SILCAR ZALAU * usi de garaj si industriali, usi automate * pereti cortina
Miercurea Ciuc

Sc qualified visual solutions international srl

QVSI is an international multimedia design and production studio based in Bucharest. With an emphasis on motion design and animation, we provide customer tailored solutions for modern visual communication. We make immersive digital art at any scale, on and especially off the screen, from commercial (...)
Bucuresti

Sc vekalmar pharmacie's srl srl

Farnacie independenta membra a grupului Alphega.
Craiova