Sc rendercity srl-d srl

Suntem un birou de arhitectura specializat pe proiecte rezidentiale si design interior.
Bucuresti

Zuriell concept srl

Zuriell este un start-up care ofera un nou concept de agende din piele. Acest start-up este construit pe baza unor valori care ne implica in comunitate. Exista o componenta sociala prin care oferim locuri de munca persoanelor care provin din medii vulnerabile, trafic uman sau abuz domestic. Asada (...)
Bucuresti

Sc diamond cutter românia srl

Suntem pe piața de educație antreprenorială și de management din 2015. Oferim cursuri pentru antreprenori, manageri, lideri de echipe sau profesioniști care vor să aplice un sistem care funcționează de fiecare dată. Sistemul DCI, bazat pe cartea ”Șlefuitorul de diamante”
Bucuresti

Digital experts hub srl

Digital Experts Hub este o companie ce îmbrăţişează tehnologia, susţine profesioniştii in eforturile de marketing digital şi promovează transformarea digitală. Scopul nostru este de a oferi companiilor şi profesioniştilor din Romania suportul, abilităţile, cunostiinţele şi inspiraţia pentru a reuş (...)
Bucuresti

Leadscipline srl

Suntem dedicați să aducem excelența în dezvoltarea lerdership-ului la nivel individual și organizațional prin programe de dezvoltare măsurabile
Bucuresti

Sc sisto design srl srl

Societate avand ca obiect de activitate servicii de proiectare, consultanta si management in constructii.
Constanta

Sc ip expert solution srl

IP EXPERT SOLUTION SRL a fost infiintata in anul 2008, ca o companie ce ofera servicii complete si solutii integrate IT. Incepand din 2013, activitatea principala a companiei a migrat firesc in domeniul serviciilor de externalizare IT. Ce oferim? Experienta de pana acum ne permite sa spunem ca of (...)
Bucuresti

Sc euroconstruct revolution srl

Agentie imobiliara in parteneriat cu CIVITAS IMOBILIARE.
Alba Iulia

Fundatia umanitara agape

Camin pentru ingrijire persoane varstnice.
Surduc

Sc micro 3d techlab srl

Prinsi intr-o continuu sir de plasmuiri ale lumii computerizate, stapanim spatiul virtual tridimensional si imblanzim imprimante 3D cu scopul de a ne ajuta clientii sa dea startul in lumea reala unor produse inovative bazate pe proiecte atent calculate. Avand experienta in grafica pe computer si sof (...)
Bucuresti

Sc faithventure media srl srl

FaithVenture Media este o editură şi o firmă în Târgu Mureş.
Targu Mures

Sc fastener limited srl srl

Inființată în anul 1991, având ca obiect de activitate importul și distribuția de organe de asamblare, societatea comercială FASTENER LIMITED srl, este unul dintre cei mai importanți furnizori de organe de asamblare, oferind gama cea mai completă din acest domeniu cu cel mai bun raport preț/calitate (...)
Sancraiu De Mures

Sc rv didactic srl

Conceptul RV Didactic a luat ființă în septembrie 2017, susținut fiind de experiența acumulată pe parcursul mai multor ani de studiu și activitate specifică în domeniul Educației fizice și sportive. Misiunea noastră integrează dorința de a împărtăși experiența specialiștilor din acest domeniu cu (...)
Cluj-Napoca

Cabinet de avocatura pantilimon rikhard

Cabinet de avocatura specializat in drept comercial si dreptul afacerilor, care ofera servicii complete de consultanta juridica si asistenta juridica, pentru intreprinderile mici si mijlocii, respectiv intreprinderi mari din Romania si din strainatate, precum si pentru corporatii internationale, car (...)
Targu Mures

Sc beekeeping mastery srl srl

Achizitii miere de albine, si diverse produse apicole. Cadouri din produse apicole, marturii, lumanari etc.
Nusfalau

Panilino prim srl

firma de distributie produse de patiserie, cofetarie, panificatie in special fursecuri, napoletane, jeleurim foietaj produse in R.Moldova, bomboane Bucuria si alte produse alimentare.
Iasi

Favcom med srl

servicii de medicina familiei
Grebenisu De Campie

Sc qualita consulting srl

Servicii complete: proiectare, arhitectura, design, management executie
Bucuresti

Sc white seal srl

WHITE SEAL reprezintă o companie fondată recent, ce are ca scop îmbunătățirea mediului Business din România prin oferirea de servicii profesioniste într-o gamă largă de domenii. Ideea ce stă în spatele WHITE SEAL pornește de la două cuvinte: “We Secure!”, care după o scurtă perioadă de timp a ev (...)
Cluj-Napoca

Sc miss house srl

In acesti 5 ani am inteles ca activitatea mea nu inseamna doar sa ii consiliez pe clientii mei, inseamna sa fiu alaturi de ei cand isi transpun in realitate visurile, planurile lor pe termen lung, fie ca este vorba de a vinde/cumpara o proprietate sau a inchiria un spatiu de birouri. Fiecare client (...)
Bucuresti

Treiteam srl

Domeniul principal de activitate al societatii conform C.A.E.N. este Activitati de architectura, inginerie si servicii de consultanta tehnica legate de acestea
Dobrovat

Sc raul structuri srl-d

Productie ferestre si usi din PVC si aluminiu cu sticla termoizolanta.
Alba Iulia

Sc go green trade srl

Suntem o echipa de oameni pasionati de domeniul marketingului, ne place ceea ce facem, iar asta se reflecta in munca noastra. Oferim servicii de calitate, nu pentru ca suntem cei mai buni din acest domeniu, ci pentru ca nu tratam lucrurile superficial si consideram ca fiecare partener merita intreag (...)
Cluj-Napoca