Sc ferma lavandierii srl

Suntem o mica ferma de plante aromatice si fructe samburoase. Credem ca viata e mai frumoasa atunci cand este condimentata si ca putem aduce un plus de savoare si fericire celor care ne consuma produsele.
Suatu

Sc dwineconsulting srl

DWine Arta Vinului de la Strugure la Pahar este un curs de cultură și civilizație vitivinicolă, ţinut de Delia Székely, Ph.D. - 6 săptămâni, 25 vinuri, 10 țări și o experiență de neuitat! Timp de 6 săptămâni vinuri de cea mai bună calitate te vor purta pe patru continente, călăuzindu-te în fascinant (...)
Cluj-Napoca

Sc promovemos consulting srl

- agentie de intermediere servicii IT
Bucuresti

Sc glass clever srl

Incepand cu anul 2009, GlassPro se pozitioneaza ca unul dintre jucatorii importanti pe piata de profil din Romania. Nascut din dorinta de a oferi clientilor solutii ingenioase si personalizate din sticla, GlassPro, prin diviziile dedicate Home&Living (inchideri balcoane si terase) si Business Div (...)
Bucuresti
Bucuresti

Sc vision trading grup srl

Import si distributie de produse parafarmaceutice - teste de sarcina, teste de ovulatie, teste de menopauza, termometre umane si casnice, leucoplast, seringi, fesi, comprese, bandaje elastice, toate gama Minut si produse de puericultura mica Minut Baby
Chitila

Tripnheal

Echipa noastră de medici, cu peste 10 ani de experiență, a fost atent selecționată pentru a vă putea oferi servicii medicale complete, în colaborare cu cele mai renumite clinici din Transilvania, oferind condiții pentru orice tip de tratament.
Cluj-Napoca

Sc leis expertises srl

Oferim consultanta si asistenta de specialitate companiilor din sectorul de petrol si gaze in a pregati ofertele tehnice si comerciale pentru a licita prin intermediul platformei SEAP (site-ul oficial al Sistemului Elecronic de Achizitii Publice) sau prin alte platforme europene asemanatoare. SEAP e (...)
Constanta

Sc q and q info consult srl

Solutii IT moderne pt management si business performant
Bucuresti

Dumitru g corneliu evaluator epi

Servicii de evaluare a proprietatilor imobile - EPI si a bunurilor mobile EBM. Menbru titular ANEVAR -evaluari pentru impozitare -evaluari pentru garantare bancara -evaluari pentru raportare financiara -evaluari pentru alt scop in functie de cerinta clientului
Galati

Sc ride-melc srl

MELC este o inițiativa româneasca de mobilitate urbana prin închirierea de trotinete electrice prin intermediul aplicației mobile.
Bucuresti

Asociatia club sportiv future pro generation

Activitati sportive pe ramura tenis de camp
Bucuresti

Bobos alexandrina diana expert contabil

servicii financiar-contabile, consultanta financiara, expertiza contabila, servicii managementul resurselor umane
Cluj-Napoca

Sc agentia onemedia x group srl

OneMedia Agency Group - agentie de promovare online, construita pentru prezent. In fiecare zi propulsam brandurile in atentia potentialilor clienti.
Bucuresti

Sc ivadev digital srl

Digital Marketing Agency
Brasov

Sc interpersonal srl

Servicii IT complete
Domnesti

Eladerm

Magazin online care ofera spre comercializare creme antirid, creme hidratante si multe alte crede pentru fata.
Alba Iulia

Sc andoni tuning srl

Pimpit.ro reprezinta dorinta de a crea o comunitate a iubitorilor de tuning din Romania si de a participa activ la dezvoltarea pietei auto in ceea ce priveste tuningul. Astfel, ne-am propus sa ne folosim experienta pe care o avem in acest domeniu si sa venim in ajutorul pasionatilor, nu doar prin ca (...)
Husi

Paisishop - seluno com srl

Magazin online cu imbracaminte si bijuterii.
Voluntari

Luminarium - demco electro design srl

Magazin online care ofera spre comercializare corpuri de iluminat.
Snagov

Sc fiery crystal x srl

Meditații engleză online sau personal (conversație ghidată și liberă, pronunție, oratoriu (public speaking), pregatire pentru testele TOEFL, TOEIC, IELTS scrise și orale, etc.) redactarea si corectarea a tot felul de materiale traduse în limba engleză
Buzau

Sc klientup lng srl

× Îţi putem amplifica expunearea brand-ului cu ajutorul unei imagini online creată şi implementată după proceduri moderne de branding.
Bucuresti

Sc robidirect trans srl srl

Servicii de transport, manipulare , colectare si depozitare.
Bucuresti

Sc bmenergy srl

Cercetarea, dezvoltarea și fabricarea de micro-turbine eoliene.
Cluj-Napoca