Sc velarium consult-agent de asigurare srl

Activitatea firmei este de intermediere asigurari pentru Allianz-Tiriac si de 18 ani ofera sfaturi legate de cum functioneaza diferitele tipuri de asigurari, asa incat sa iti poti alege ceea ce ti se potriveste. Asiguratii nostri ne prefera pentru seriozitate, disponibilitate, rapiditate si profesio (...)
Bucuresti

Sc sc bavaria concept tour srl srl

Circuite turistice cu autocarul, Circuite turistice cu avionul, Sejururi Seniori, Croaziere de grup, Oferte turistice Revelion, Oferte turistice Craciun, Pachete turistice Paste. Agentia Bavaria Tour a pornit acum 15 ani ca o afacere de familie, fiica este cea care se ocupa in principal de agentie (...)
Bucuresti

Sc citypress imagine srl

Citypress PR este o agenție de PR de tip boutique și se ocupă de relații publice în domeniul turismului și al stilului de viață. În calitate de agenție cu servicii complete, ne însoțim și ne consiliem clienții în mod cuprinzător în toate aspectele legate de comunicare. Reprezentăm mărcile de care ne (...)
Sacalaz

Sc costa solutions srl

Consultanta financiara pe fonduri europene
Tarcau

Sc change agency srl

Ajutăm afacerile să-și dezvolte strategia de poziționare, numele, identitatea vizuală, ambalajul, concepte creative pentru campaniile publicitare și produsele digitale.
Cluj-Napoca

Sc zaza mag shop srl

zazamag.ro colaboreaza cu producatori de incaltaminte din Italia, sigiliul ''Made in Italy'', garantand calitatea, stilul si eleganta incaltamintei. Produsele "Premium" demonstreaza pasiunea necesara crearii unor piese atemporale unicat. Autenticitatea nu inseamna doar istorie, ci si un angajament (...)
Bucuresti

Mage check srl

Dezvoltam platforme ecommerce online.
Brasov

Sc softmetrica srl

Suntem o firmă de web design cu ambiții mari pentru viitor. Atât pentru noi, cât și pentru clienții noștri. Cu toții am început de undeva, iar acest nou început pentru noi se poate transforma într-o colaborare profitabilă de ambele părți. În trend cu noile tehnologii Suntem la curent cu cele m (...)
Bacau
Timisoara

Sc 2ndface art gallery srl

Salonul de tatuaje si piercing 2ndFace este deschis in anul 2010 amplasat in magazinul COCOR , la subsol langa CARREFOUR MARKET , studioul a fost conceput, utilat şi dotat conform normelor C.E. şi ale Ministerului Sănătăţii. Artiștii tatuatori au fost aleși pe criteriul competenței profesionale și a (...)
Bucuresti

Sc ghiozdanul cu surprize srl srl

After school, scoala de vara, club pentru copii cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani.
Sibiu

Sc moto heads media tv srl

Echipamente, imbracaminte si accesorii moto, outdoor si bushcraft.
Bucuresti

Sc fit mom coaching srl

Fit Mom Coaching SRL ajuta mamele tinere sa aiba un corp de invidiat, sa isi mareasca incredere in ele in timp ce devin mai energice si se bucura mai mult de viata.
Cluj-Napoca

Sc mensave srl

Cursuri de prim ajutor avansate pentru persoane fizice si juridice
Sag

Sc print tot tm srl

Societate ce se ocupa de productie publicitara, printing, design, echipare si utilare birouri si cladiri de birouri
Zavoi

Sc siteclick srl

Echipa Siteclick oferă următoarele serviciile pentru persoane fizice sau juridice: - site web de prezentare - magazin online - aplicații mobile iOS & Android - soluție software personalizată: platformă de anunțuri (ex: OLX), platformă de imobiliare (ex: Blitz Imobiliare), panel de administrare (...)
Floresti

Sc painea ta srl

brutarie , patiserie cu vanzare directa prin magazin propriu
Iasi

Sc osiris srl

Servicii de consultanta in domeniul achizitiilor publice
Zalau

Pfa dita o adina gabriela

https://www.facebook.com/EyebrowsByGabriela/
Calarasi

Nexusdental smile srl

Cabinet stomatologic
Brad

Growthdrive consulting srl

"Love to see people grow" Poate te întrebi de ce "see" și nu "help". Dar "help" este munca propriu zisa și într-adevăr iubesc și asta dar "see" este rezultatul. Îmi place să fac un pas in spate și să văd dezvoltarea oamenilor pe care îi ajut, indiferent cât de mică este aceasta. Cu asta mă hrănesc (...)
Bucuresti

Stella azzura

Stella Azzura Galaţi înseamnă 28 de ani de tradiţie şi experienţă în domeniul comercializării plăcilor ceramice pentru spaţii interioare şi exterioare si alte materiale pentru decorarea oricărei proprietăţi, începând de la casă, birou, până la spaţiul de producţie sau depozitare. Produsele noastr (...)
Galati

Sc stella azzura

Faianță gresie
Galati

Sc michael building construct srl srl

Seocitatea noastră întreprinde activitatea pe partea de structura a clădirilor industriale și civile( dulgherie, fierărie).
Ploiesti