Sc inimagident srl

Activitatea principala a societatii INIMAGIDENT corespunde activității de cercetare, concepție, dezvoltare și mentenanță de soft profesional pentru activitatea de stomatologie cu diferitele specialități aferente (ortodonție, protetica, chirurgie dento-alveolara, chirurgie oro-maxilo-faciala, parodo (...)
Cluj-Napoca

Sc ktb promotion srl

Avem un atelier de confectii textile - salopete si echipamente de lucru si corporate .
Cluj-Napoca

Pfa rus nicolaie

Persoana fizica autorizata ANRE execut verificari si masuratori instalatii electrice cu emitere de buletin PRAM. Mentenanta si proiectare instalatii electrice.
Cluj-Napoca

Sc lucien solutions srl

Firma noastra presteaza servicii de dirigentie de santier si proiectare pentru case, blocuri de locuinte, hale industriale si spatii comerciale
Cluj-Napoca

Sc zen tacoserv srl

Meniuri sanatoase livrate acasa, diete de slabit, cure de detoxifiere
Ploiesti

Sc winetoursiasi srl

NLP.Events dezvoltă un nou concept de workshop-uri, conferințe și cursuri din diferite domenii, toate având un numitor comun: studiul excelenței prin programarea neuro lingvistica.
Iasi

Delicii sănătoase

Laborator de cofetarie vegana si raw vegana
Cluj-Napoca

Sc innovative professional services srl

Furnizam servicii de: Consultanta, Instruire, Finantari si Management de relatii
Cluj-Napoca

Sc floraria elflora srl

Executam o gama larga de buchete si aranjamente florale . Preturi speciale pentru partenerii din "btclub".
Bucuresti

Pfa maxim andreea evaluator

evaluarea proprietatilor imobiliare: terenuri, constructii, evaluare proprietati rezidentiale (case, apartamente), evaluare imobile pentru impozitare, evaluare spatii comerciale, industriale
Cluj-Napoca

Sc brandberry srl

studii și cercetări de piață
Brasov
Lugoj

Sc jumpdrive srl

Street food
Turda

Sc marcos mc services srl

Suntem o agentie imobiliara tanara si dinamica, care ne-am propus eficientizarea tranzactiilor imobiliare din Resita, Caras-Severin.
Resita

Sc sentryowl srl

Consultanta in domeniul Securitatii Informatiei si IT
Bucuresti

Sc vogue dream center srl

Salon Înfrumusețare
Botosani

Sc laboratorul de construcții lc srl

Societate deschisa si fiantata prin programul Start UP Nation 2017 cu obiect de activitate in domeniul constructiilor cu specializare in lucrari de carotare/gaurire si demolari usoare. Lucrari de mecanizare usoara pentru tencuieli, turnat sape etc.
Bucuresti

Sc metimur cad s r l - d sc

Asistenta topografica de santier, ridicari topografice
Lugoj

Sc duo group srl

Restaurantele Casa Bunicii reprezinta un concept care se adreseaza in primul rand familiilor cu copii, dar mancarea buna si ambianta deosebita au reusit sa ademeneasca toate segmentele de varsta, deoarece niciunde nu e ca la "Bunica". 👵🏻
Timisoara

Sc inteo it development srl

Construim soluții software robuste și personalizate după nevoile clienților. Oferim consultanță pentru operarea diferitelor platforme software și integrarea lor cu alte sisteme.
Bucuresti

Sc sc smart decision srl

Consultanta achizitii publice si acesarea fondurilor UE.
Arad

Sc green safety consulting srl

Consultanta SSM si SU
Polovragi

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.