Sc beekeeping mastery srl srl

Achizitii miere de albine, si diverse produse apicole. Cadouri din produse apicole, marturii, lumanari etc.
Nusfalau

Panilino prim srl

firma de distributie produse de patiserie, cofetarie, panificatie in special fursecuri, napoletane, jeleurim foietaj produse in R.Moldova, bomboane Bucuria si alte produse alimentare.
Iasi

Favcom med srl

servicii de medicina familiei
Grebenisu De Campie

Sc qualita consulting srl

Servicii complete: proiectare, arhitectura, design, management executie
Bucuresti

Sc white seal srl

WHITE SEAL reprezintă o companie fondată recent, ce are ca scop îmbunătățirea mediului Business din România prin oferirea de servicii profesioniste într-o gamă largă de domenii. Ideea ce stă în spatele WHITE SEAL pornește de la două cuvinte: “We Secure!”, care după o scurtă perioadă de timp a ev (...)
Cluj-Napoca

Sc miss house srl

In acesti 5 ani am inteles ca activitatea mea nu inseamna doar sa ii consiliez pe clientii mei, inseamna sa fiu alaturi de ei cand isi transpun in realitate visurile, planurile lor pe termen lung, fie ca este vorba de a vinde/cumpara o proprietate sau a inchiria un spatiu de birouri. Fiecare client (...)
Bucuresti

Treiteam srl

Domeniul principal de activitate al societatii conform C.A.E.N. este Activitati de architectura, inginerie si servicii de consultanta tehnica legate de acestea
Dobrovat

Sc raul structuri srl-d

Productie ferestre si usi din PVC si aluminiu cu sticla termoizolanta.
Alba Iulia

Sc go green trade srl

Suntem o echipa de oameni pasionati de domeniul marketingului, ne place ceea ce facem, iar asta se reflecta in munca noastra. Oferim servicii de calitate, nu pentru ca suntem cei mai buni din acest domeniu, ci pentru ca nu tratam lucrurile superficial si consideram ca fiecare partener merita intreag (...)
Cluj-Napoca

Accounting lider srl

-activități de evidentă contabila și expertiza contabila. Societate autorizată CECCAR. - consultanta financiar contabila
Bucuresti

Sc nim global logistic srl

S.C. NIM GLOBAL LOGISTIC S.R.L. - furnizor de servicii integrate de transport si logistica vine in ajutorul dumneavoastra cu o echipa tanara, dinamica si prompta in rezolvarea cerintelor din domeniul transportului de marfa, fie intern sau international, in regim de grupaj sau complet. Ne adaptam r (...)
Cluj-Napoca

Sc spedesa international srl

Compania Spedesa International capitalizeaza 15 ani de experienta in organizarea transporturilor internationale de marfa in sistem grupaj si va propune urmatoarele servicii : GRUPAJE PE ROTI Organizam grupajele direct pe camioane sau camionete pentru eficienta si rapiditate , operatiuni ce ne p (...)
Bucuresti

Irika knitting srl

Magazin online pentru materiale si accesorii de tricotat si crosetat
Cluj-Napoca

Sc ameya solutions srl srl

Suntem o echipă tânără de dezvoltatori din București, România. Ne axăm pe furnizarea de soluții eficiente pentru cerințele dumneavoastră. Iubim ceea ce facem și de aceea depunem toată energia în munca noastră pentru dumneavoastră, partenerul nostru. Experiența de peste 10 ani, proiectele finaliza (...)
Bucuresti

Sc aviato soft srl

Respectăm standarde de calitate și precizie din domeniul aeronautic în producerea de software la comandă
Alba Iulia

Sc ambient business srl srl

Evidentă contabila, consultanta financiară
Alba Iulia

Sc perestroika srl

Strategie de brand și poziționare | Design identitate vizuala | Design ambalaj
Bucuresti

Sc regal concept invest srl srl

intermediere transporturi si inchirieri autovehicle
Bucuresti

Sc dor autentic srl

Confectionam ii si camasi traditionale, rochite, papioane, brauri, toate cusute manual cu motive traditionale, tricouri cu motive traditionale aplicate.
Cluj-Napoca

Sc apponet tech srl

Mobile Development
Alba Iulia

Sc fusion ice cream srl

Societatea noastra are ca obiect principal de activitate productia de inghetata.
Bucuresti

Sc alumart facades srl

ALUMART Facades is one of the leading specialty contractors operating in the private sector in Romania. Our company provides a full range of products and services: from design, engineering and fabrication to installation services for custom curtain wall systems and structural glass facades. We st (...)
Bucuresti

Sc artelier de creatie si recreatie srl-d srl

Artelier de creatie si pictura obiecte decorative din sticla, lemn, panza etc. In spatiul nostru se creeaza cadouri pentru diverse evenimente si sarbatori, pahare pentru nunti, cutii de amintiri din lemn etc. Povestea fiecarui cuplu nou casatorit sau ce are in urma multe amintiri impreuna este unic (...)
Bucuresti

Sc acrispo mag srl

Magazin online cu produse pentru bebelusi, copii si mamici.
Ramnicu Valcea