Selectsoft

SelectSOFT produce si comercializeaza produse software inovative in special din domeniul economic, software-uri care acopera toate nevoile unui business, accentul fiind pus pe calitate, usurinta in utilizare si functionalitate.
Baia Mare

Sc danicode solutions srl srl

Realizam aplicatii de gestiune customizabile.
Bacau

Sc electric avenue trading srl

Companie infiintata in anul 2012 specializata in comert cu amanuntul in domeniul electric si al sistemelor de protectie solara.
Bucuresti

Sc skydive benzoi srl

Promovarea parasutismului ca sport de masa si in Romania, la Sibiu. Organizam si derulam salturi cu parasuta in tandem pentru publicul larg si evenimente pentru parasutistii licentiati.
Deva

Crido consult srl

Consultanta si asistenta financiar contabila.
Bucuresti

Sc contaexpertis srl

Servicii de contabilitate, expertiză, consultanță fiscală și financiară.
Rediu

Consultatiiladomiciliuro

ConsultatiiLaDomiciliu.ro CardiologieLaDomiciliu.ro EcografieLaDomiciliu.ro ReflexoterapieLaDomiciliu.ro PsihologieLaDomiciliu.ro PsihiatrieLaDomiciliu.ro RecuperareLaDomiciliu.ro ReumatologieLaDomiciliu.ro KinetoterapieLaDomiciliu.ro MasajLaDomiciliu.ro NeurologieLaDomiciliu.ro Pneumolog (...)
Bucuresti

Sc arvicont tax consulting & audit srl srl

Servicii contabilitate, resurse umane, consultanta fiscala, audit.
Ploiesti

Art department solutions srl-d

Viziunea noastra este sa devenim lider in domeniul design-ului de interior, prin oferirea unor servicii de inalta calitate, informarea si pregatirea permanenta a angajatilor, educarea continua a clientilor nostri in materie de design de interior, inovatie si stil. Misiunea noastra este sa oferim se (...)
Bucuresti

Pfa mihai a laura

Servicii de graphic design, dtp, pre-press.
Ploiesti

Ii anghel ghe constantin

Costume si camasi barbatesti realizate la comanda din tesaturi premium. Atelierul maistrului croitor Anghel Constantin la 1h de Bucuresti. NOU! Acum preluam comenzi de camasi si in Bucuresti (zona Posta Vitan). Programari la http://camasi-barbatesti.ro/programare-masuri/
Targoviste

Ii petrescu v dan "activitati de informatica" întreprindere individuala

Servicii de dezvoltare software, web si mobile apps, cercetare in IT, computer vision, AI, VPN. Aplicatii premiate la nivel national. Peste 1 milion de utilizatori finali ai produselor si serviciilor realizate.
Ploiesti

Sc hexaplat grup srl srl

Magazin online pentru amenajari exterioare: Dale din cauciuc, acoperire de tip tartan, mobilier urban si pentru locuri de joaca, garduri din beton.
Rediu

Sc alice florean arhitectura srl

Oferim servicii complete de arhitectura.
Cluj-Napoca

Sc compello team srl

Cursuri supravietuire Mangalia Team Building | Jocuri si Activitati indoor/outdoor | Cursuri si Metode supravietuire | Ateliere creative, de motivatie, de inspiratie, de creatie | Ateliere de impletituri, noduri si bratari din paracord, suspanta si saula | Seminarii / Work Shop-uri / Team Work-uri (...)
Mangalia

Sc busteco global brain srl

Strategie. Dezvoltare. Succes. Agenție digitală specializată în Dezvoltare Web, Realizare Soft Personalizat, Web Design, Platforme eCommerce pentru Magazine Virtuale și Creare sisteme WMS personalizate, OAK3 se remarcă prin servicii complete, profesionalism, inovație și spirit creativ. Abordar (...)
Cluj-Napoca

Sc accesis training srl

CURSURILE DE LIMBĂ STRĂINĂ sunt sustinute de profesori nativi si romani pentru limbile engleza, germana, italiana si franceza. Accesis Train Conversation. CURSURI DE DEZVOLTARE ORGANIZAȚIONALĂ sunt livrate de traineri cu experienta acumulata pe pozitiile de management ocupate anterior si care (...)
Bucuresti

Sc odem development srl

Sustin dezvoltarea companiilor prin imbunatatirea comunicarii intre oamenii lor. Fac asta prin coaching, training si consultanta personalizate pe nevoile clientului.
Suceava

Sc ics company srl

Productie si comercializare componente de sisteme de incalzire industriale si alimentari cu apa si gaz,armaturi(robineti,supape siguranta si sens,compensatori dilatare, industriale,fitinguri de sudare,flanse,garnituri,tevi otel).
Cluj-Napoca

Sc ideal - irimia dan engaging adult learning srl

IDEAL este o companie de training si dezvoltare sustinuta pe 4 piloni: IMPLICAREA clientilor in activitate, realizand predominant workshop-uri pentru a simti evolutia; CE VREI TU CONTEAZA - realizam materiale la comanda ta - noi te provocam tu decizi ce este mai bine pentru tine; TINTESTE SUS (...)
Bucuresti

Sc matematica pas cu pas srl

Cu noi invatatul este mai usor!
Bucuresti

Sc euro support srl

Detalii si oferta completa de servicii se gasesc pe: www.eurosupport.ro
Constanta

Hug the mug

Hug The Mug
Sibiu

Sc ncloud network srl

The difference we are using our experience and relationships that we've developed and bring everyone that we know together for projects that we really believe in.
Bucuresti