Sc telekicsongormanagement srl

Cu ce se ocupă un consultant financiar? Ca și consultant financiar ajut oamenii să poatã lua decizii solide în ceea ce privește gestionarea banilor. Împreună cu clienții mei descoperim nevoile și obiectivele lor, apoi ofer recomandări despre cum să le atingem împreună obiectivele și (...)
Cluj-Napoca

Sc eqsawo srl

Consultanta in domeniul sanatatii si securitatii ocupationale, prevenirii si stingerii incendiilor, managementului calitatii si mediului Executie sisteme pasive de protectie la foc (izolare tubulaturi de ventilatie si desfumare, pereti neportanti rezistenti la foc, usi rezistente la foc, palacari d (...)
Online

Sc sales center srl

Suntem un cluster format din profesionisti care ajuta de mai bine de 15 ani companiile sa isi gaseasca solutiile optime de tehnologie, IT, securitate a datelor la cele mai inalte standarde in cele mai bune costuri. Oferim servicii si produse in domeniul tehnologiei de la mentenanta IT, servicii de (...)
Cluj-Napoca

Sc dnc real estate tm srl

Agentie imobiliara Timisoara
Timisoara

Pfa burla mirel

-Analiza risc securitate fizica a obiectivelor -Consultanta de securitate -Indrumare in realizarea Planului de paza aferent unui obiectiv, atât în situația existenței pazei cât și în cazul introducerii pazei -Indrumare în întocmirea procedurilor de lucru de securitate -Management securitate
Falticeni

Sc speeread net srl

SpeeRead este o platforma online de instruire in citirea optimizata. SpeeRead se adreseaza tuturor celor care au mult de citit la job/studii sau sunt pasionati de citit. Citirea optimizata este o deprindere personala care ii va ajuta sa citeasca mult mai repede orice fel de texte si sa asimileze mai (...)
Sibiu

Pfa floca angela anastasia

Scriere creativă / Literatură Editare și publicare cărți copii și caiete activități Servicii scriere creativă (ghostwriting) Servicii Copywriting și Content Writing
Bistra

Sc ilie damian medic dentist srl

Servicii stomatologice
Tatarani

Sc ug design interior srl

UGinteriors este un studio de creatie, animat de o echipa tanara, care a luat fiinta pentru a oferi servicii complete de design interior.
Voluntari

Sc building consumable srl

FIRMA CONSTRUCTII BUCURESTI construcţii civile si industriale structuri de rezistenţă din beton armat pentru cladiri de locuit si birouri consolidări şi restaurări ale clădirilor de locuit compartimentări placaje gips-carton tavane suspendate placaje cu gresie si faianţă (...)
Bucuresti

Sc gibalco srl

Depozit legume fructe aflat in localitatea Seini str.Baii nr.246 vindem en gros si en detail
Baia Mare

Barca deidei

Asociația își propune să contribuie la promovarea valorilor sociale și culturale, prin dezvoltare și implementare de programe și proiecte centrate pe o abordare interdisciplinara.
Bucuresti

Sc wingman alphonse srl

Am pornit la drum crezand si sperand ca responsabilitatea si seriozitatea cu care iti faci treaba sunt cele mai importante caracteristici ale unei persoane, fie ea juridica sau fizica. Pana acum principiile noastre nu ne-au dezamagit!
Timisoara
Pecica

Sc velarium consult-agent de asigurare srl

Activitatea firmei este de intermediere asigurari pentru Allianz-Tiriac si de 18 ani ofera sfaturi legate de cum functioneaza diferitele tipuri de asigurari, asa incat sa iti poti alege ceea ce ti se potriveste. Asiguratii nostri ne prefera pentru seriozitate, disponibilitate, rapiditate si profesio (...)
Bucuresti

Sc sc bavaria concept tour srl srl

Circuite turistice cu autocarul, Circuite turistice cu avionul, Sejururi Seniori, Croaziere de grup, Oferte turistice Revelion, Oferte turistice Craciun, Pachete turistice Paste. Agentia Bavaria Tour a pornit acum 15 ani ca o afacere de familie, fiica este cea care se ocupa in principal de agentie (...)
Bucuresti

Sc citypress imagine srl

Citypress PR este o agenție de PR de tip boutique și se ocupă de relații publice în domeniul turismului și al stilului de viață. În calitate de agenție cu servicii complete, ne însoțim și ne consiliem clienții în mod cuprinzător în toate aspectele legate de comunicare. Reprezentăm mărcile de care ne (...)
Sacalaz

Sc costa solutions srl

Consultanta financiara pe fonduri europene
Tarcau

Sc change agency srl

Ajutăm afacerile să-și dezvolte strategia de poziționare, numele, identitatea vizuală, ambalajul, concepte creative pentru campaniile publicitare și produsele digitale.
Cluj-Napoca

Sc zaza mag shop srl

zazamag.ro colaboreaza cu producatori de incaltaminte din Italia, sigiliul ''Made in Italy'', garantand calitatea, stilul si eleganta incaltamintei. Produsele "Premium" demonstreaza pasiunea necesara crearii unor piese atemporale unicat. Autenticitatea nu inseamna doar istorie, ci si un angajament (...)
Bucuresti

Mage check srl

Dezvoltam platforme ecommerce online.
Brasov

Sc softmetrica srl

Suntem o firmă de web design cu ambiții mari pentru viitor. Atât pentru noi, cât și pentru clienții noștri. Cu toții am început de undeva, iar acest nou început pentru noi se poate transforma într-o colaborare profitabilă de ambele părți. În trend cu noile tehnologii Suntem la curent cu cele m (...)
Bacau
Timisoara

Sc 2ndface art gallery srl

Salonul de tatuaje si piercing 2ndFace este deschis in anul 2010 amplasat in magazinul COCOR , la subsol langa CARREFOUR MARKET , studioul a fost conceput, utilat şi dotat conform normelor C.E. şi ale Ministerului Sănătăţii. Artiștii tatuatori au fost aleși pe criteriul competenței profesionale și a (...)
Bucuresti