Sc siteclick srl

Echipa Siteclick oferă următoarele serviciile pentru persoane fizice sau juridice: - site web de prezentare - magazin online - aplicații mobile iOS & Android - soluție software personalizată: platformă de anunțuri (ex: OLX), platformă de imobiliare (ex: Blitz Imobiliare), panel de administrare (...)
Floresti

Sc painea ta srl

brutarie , patiserie cu vanzare directa prin magazin propriu
Iasi

Sc osiris srl

Servicii de consultanta in domeniul achizitiilor publice
Zalau

Pfa dita o adina gabriela

https://www.facebook.com/EyebrowsByGabriela/
Calarasi

Nexusdental smile srl

Cabinet stomatologic
Brad

Growthdrive consulting srl

"Love to see people grow" Poate te întrebi de ce "see" și nu "help". Dar "help" este munca propriu zisa și într-adevăr iubesc și asta dar "see" este rezultatul. Îmi place să fac un pas in spate și să văd dezvoltarea oamenilor pe care îi ajut, indiferent cât de mică este aceasta. Cu asta mă hrănesc (...)
Bucuresti

Stella azzura

Stella Azzura Galaţi înseamnă 28 de ani de tradiţie şi experienţă în domeniul comercializării plăcilor ceramice pentru spaţii interioare şi exterioare si alte materiale pentru decorarea oricărei proprietăţi, începând de la casă, birou, până la spaţiul de producţie sau depozitare. Produsele noastr (...)
Galati

Sc stella azzura

Faianță gresie
Galati

Sc michael building construct srl srl

Seocitatea noastră întreprinde activitatea pe partea de structura a clădirilor industriale și civile( dulgherie, fierărie).
Ploiesti

Asociatia etnotique

Asociația Etnotique militează pentru promovarea și digitalizarea patrimoniului textil al României. Asociația inițiază proiecte culturale și educaționale în scopul unei mai bune cunoașteri și înțelegeri a costumului popular în contextual actual. Echipa a adoptat recent cadrul formal al asociației (în (...)
Bucuresti

Sc mobomro srl

Executam mobila pe comanda si de serie si vindem accesorii bricolaj si pentru gospodari
Online

Sc zettascale services srl

Oferim servicii de consultanta in software cu specializare pe BigData, Inteligenta Artificiala si IOT (Internet of Things). Oferim atat consultanta time & materials cat si turn key projects.
Bucuresti

Sc macinca install srl

Firma in domeniul electric
Sabaoani

Sc talentklub srl

Scoala de muzica, dedicata educației și dezvoltării viitoarei generații de oameni.
Polovragi

Sc blivo marketing & consulting srl

Blivo.ro este o platforma de materiale de marketing "la cheie" pe care le poti avea pentru afacerea ta pe baza de abonament lunar.
Bucuresti

Sc turbo trans srl

Depozitul-Magazin al firmei se găseşte în Tg.Mureş, Str.Albinei fără număr. Firma SC Turbo-Trans Srl a fost înfiinţată în 1993 şi are ca obiect de activitate comerţul cu materiale de construcţii. Pe parcursul acestor ani am promovat materialele de construcţii premium, de calitate superioare furniz (...)
Targu Mures

Sc app4web srl srl

Servicii si solutii - sisteme de securitate
Onesti

Expert proinstal service srl

Oferim servicii de instalatii sanitare, incalzire si aer conditionat, deasemenea Realizam instalatii de irigat automatizate pentru gazon si plante
Dej

Sc aiteh bcav srl

Oferim servicii de dezvoltare software custom, aplicatii web si aplicatii mobile
Online

Sc mendis safas srl

Oferim cu drag produse de calitate din categoriile: birotica si papetarie, curatenie, consumabile pentru imprimante, cadouri personalizate, tipzate, servicii foto si grafice, asigurari de la toti asiguratorii din piata, electronice si electrocasnice, albume foto, IT, gazduire produse in marketplace.
Lugoj

Sc tiron industries srl

Susținem și ajutăm companiile și persoanele cu profesii liberale să-și extindă oportunitățile printr-o prezență online activă și eficientă. Compania, de asemenea, are ca scop implicarea activă în susținerea artelor, explorării, sportului și mediului prin sponsorizare și diverse programe.
Barlad

Sc techfield business group srl

Techfield Business Group se ocupa cu prelucrarea datelor si administrarea paginilor web (alte activitati conexe). Activam si cu un departament de dispecerat in transporturi express international.
Bucuresti

Sc it com euroconsult srl

Înregistrările video putem oferi următoarele servicii: 1. Filmare cu ecran chroma (spot publicitar) 2. Filmare video cu decor real (spot publicitar) 3. Filmare evenimente (demonstrații live, conferințe, prezentări servicii/produse) Fotografie putem oferi urmatoarele servicii: 1. Fotografie even (...)
Bucuresti

Sc fmf studios srl

Companie proaspat infiintata de productie publicitara foto-video.
Iasi