5 ani

Descriere Eveniment

Pentru a celebra 5 ani de activitate pe frontul sustinerii spiritului antreprenorial romanesc, Clubul Intreprinzatorului Roman organizeaza 5 conferinte, in 5 orase, in 5 zile consecutive. In aceste locatii vor avea loc discursurile a doi antreprenori pursange, urmate de discutii libere cu publicul.

Invitati speciali

 

 

Andrei Postoaca
Fondator si CEO Clintelica

La varsta de 19 ani incepe propria lui firma, IMRI, care in 4 ani devine cea mai mare firma de colectare de date din Suedia. In 2000 infiinteaza o firma de sondaje de piata online in Romania, care devine lider mondial cu mai mult de 800 angajati in 7 tari.
In 2010 reincepe a 3-a aventura antreprenoriala, Clintelica, care duce domeniul CRM la nivelul urmator, Network CRM. Este autorul cartii "The Anonymous Elect" , singura carte in domeniul panelelor de acces online.

 

 

Dan Stefan
Fondator Autonom

Dupa finalizarea studiilor in Franta, a profesat timp de 5 ani la un cabinet de consultanta in management cu sediul in Paris, pe urmatoarele arii de expertiza: reducere de costuri, achizitii, project management, e-business.
In 2006 s-a lansat in mai multe proiecte antreprenoriale in Romania, dintre care cel mai important este Autonom Rent a Car, leader national pe piata de inchirieri masini in Romania. Compania are in prezent 85 de angajati si birouri in 23 de orase.

 

 

 

Moderator

 

 

Andy Szekely

Trainer, coach si antreprenor. In ultimii 14 ani el si-a facut din educatia adultilor o pasiune si o profesie. Ca antreprenor, a fondat doua companii (o editura si o firma de training si consultanta) si a initiat Fundatia Alpha Leadership, pentru educatia viitorilor lideri ai Romaniei.
Proiectul semnatura al lui Andy este Bootcamp - o tabara de training intensiv pentru dezvoltarea personala si profesionala a adultilor cu spirit antreprenorial.

Speakeri

Andrei Postoaca (Fondator, CEO Clintelica) si Dan Stefan (fondator Automon)

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.