5 metode pentru a vinde mai bine, pe timp de criza

Descriere Eveniment

Uneori visam la cutii magice, asemeni celor din targurile de altadata, care, folosind sloganul "deschideti doar daca...", te convingeau de indata sa le cumperi. Neavand o cutie magica pe care sa scrie "Deschide doar daca vrei sa iti dublezi vanzarile!" , lectorul acestui curs va propune cateva metode pe care le puteti utiliza in cresterea vanzarilor chiar si in situatia actuala.

Scopul acestei intalniri este de a identifica, impreuna cu dumneavoastra, in locul cutiei magice, strategii de vanzari eficiente pe care sa le puteti aplica corect, modalitati de motivare a vanzatorilor, de abordare a clientilor, modalitati de a va adapta la cererile acestora si de a va adapta preturile.

Convinsi de faptul ca exista campanii de marketing si vanzari care functioneaza si pe timp de criza, va asteptam la acest seminar in care veti afla cel putin cinci modalitati prin care veti putea vinde mai mult si mai bine, chiar si pe timp de criza.

Trainingul va fi sustinut de Lorand Soare-Szasz.

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.