9 tactici de convingere si crestere a vanzarilor inspirate din psihologie

Descriere Eveniment

In ultima perioada, viata noastra s-a schimbat intr-un mod accelerat: provocarile sunt mai intense si diversificate. In agitatia si incertitudinea cu care se desfasoara lucrurile in ziua de azi, datorate in mare parte dezvoltarii tehnologice si schimbarilor provocate de criza medicala si sociala, psihologia cumparatorului s-a schimbat. Astfel, este necesara o noua tehnica de abordare a vanzarii. Sunt necesare tactici eficiente de convingere si crestere a vanzarilor.

BT Club il are ca invitat pe Magnoliu Stan, la webinar-ul gratuit "9 tactici de convingere si crestere a vanzarilor inspirate din psihologie", in cadrul caruia vei afla mai multe metode de a vinde eficient in contextul actual si de a face fata nevoilor clientilor, pentru indeplinirea tintelor propuse si pentru a avea o afacere profitabila.

Acest webinar este pentru tine daca:

  • esti antreprenor la inceput de drum sau detii o afacere in plina dezvoltare;
  • esti director de vanzari, business development manager sau director de marketing;
  • esti reprezentant comercial care doreste imbunatatirea propriilor performante;
  • esti manager de vanzari sau area sales manager;
  • iti doresti o cariera sau o afacere in domeniul vanzarilor.

Pe parcursul webinar-ului, Magnoliu Stan va aborda urmatoarele subiecte:

  • care sunt conceptele de baza din psihologia vanzarilor si de ce este nevoie de un proces de vanzare inteligenta;
  • care sunt principiile unui model de vanzare bazat pe vanzarea inteligenta;
  • care este mentalitatea consumatorilor si motivele de cumparare;
  • cum sa identifici nevoile cumparatorilor si sa le oferi solutii ideale.

Webinarul este gratuit.

 

Magnoliu Stan are o activitate profesionala de peste 20 ani in domeniul resurselor umane si dezvoltarii personale. A pregatit, livrat sau moderat peste 1000 de programe de training, workshopuri practice sau conferinte. Colaboreaza cu parteneri valorosi din Germania (Persolog: Modelul DISC si Stress Management), Elvetia (Swiss Consulting Group) si SUA, fiind trainer, speaker si coach certificat John Maxwell Team.

Speakeri

Magnoliu Stan Smart HR Cu o activitate profesionala de peste 20 ani in domeniul resurselor umane si dezvoltarii personale, Magnoliu a pregatit, livrat sau moderat peste 1000 de programe de training, workshopuri practice sau conferinte.