Acces la finantare - Cum sa-ti finantezi proiectele prin fonduri structurale

Descriere Eveniment

Fondurile structurale fac parte dintre modalitatile de finantare care sustin companiile pe termen lung si creeaza continu noi oportunitati de dezvoltare. Contrar dificultatilor intampinate, antreprenorii romani continua sa implementeze cu succes proiecte finantate prin fonduri structurale.

In cadrul acestui curs ne propunem sa va prezentam modalitati de finantare a companiilor, accentul principal fiind pus pe finantarile prin fonduri structurale. Vom dezbate intreg procesul de accesare si de implementare a unui proiect.

Astfel, tematicile pe care le vom aborda sunt:

  • tipuri de finantari nerambursabile actuale si viitoare
  • criterii de accesare a fondurilor
  • planul de afaceri
  • managementul proiectelor

Agenda eveniment:

10:00 – 10:15 Inregistrare participanti
10:15 – 12:30 Prima parte
12:30 – 12:45 Pauza
12:45 – 15:00 Partea a doua

   

O noutate cu care venim de acesta data sunt birourile mobile de consultanta. Dupa finalizarea cursului, intre orele 15:00-17:00, Diana Dumitru va fi disponibila pentru consultanta 1 la 1 cu intreprinzatorii care doresc un raspuns rapid cu privire la o idee de proiect

Cursul va fi sustinut de Diana Dumitru, expert GoPlan

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.