Acces la finantare in perioada 2014-2020

Descriere Eveniment

Fondurile structurale fac parte dintre modalitatile de finantare care sustin companiile pe termen lung si creeaza continuu noi oportunitati de dezvoltare. Care sunt obiectivele de dezvoltare ale Uniunii Europene pentru urmatoarea perioada si ce fonduri vor fi disponibile pentru Romania?

In baza experientei anilor anteriori, care a dovedit ca, pentru a accesa, implementa si finaliza cu succes un proiect finantat din fonduri structurale, sunt necesare cunostinte solide si documentate, va propunem un nou curs care dezbate aceasta tematica.

Ce tematici vom dezbate?

  • Fonduri disponibile in perioada 2014 – 2020
  • Domenii de activitate prioritare la finantare
  • Modul de concepere a unui proiect fezabil
  • Proceduri de achizitii
  • Managementul proiectelor

Evenimentul va fi sustinut de catre Diana Dumitru, reprezentanta a firmei GoPlan, din Brasov, cu o experienta vasta in scriere de proiecte, implementare si consultanta.

Agenda eveniment
10:00 – 10:15 Inregistrare participanti
10:15 – 12:30 Prima parte
12:30 – 12:45 Pauza
12:45 – 15:00 Partea a doua

 

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.