Afacerea ta in online. Promovare si performanta

Descriere Eveniment

Stiai ca mediul online influenteaza semnificativ decizia consumatorului atunci cand achizitioneaza un produs sau un serviciu? Cat de vizibila este afacerea ta in mediul online? Care sunt instrumentele prin care te poti promova si de unde incepi?

BT Club si Google Atelierul Digital te invita la un seminar gratuit in cadrul caruia vei invata cum sa folosesti eficient instrumentele de promovare online pentru a atrage mai multi clienti pentru afacerea ta. Vom povesti despre promovarea in motoarele de cautare, social media si despre cum analizezi si masori corect performanta campaniilor tale. De asemenea, de-a lungul workshop-ului vom exemplifica importanta prezentei online prin studii de caz, de unde vei invata care sunt strategiile cele mai eficiente si resursele pe care le poti folosi pentru a-ti dezvolta afacerea.

Iata principalele subiecte pe care le vom aborda:

  • Care sunt obiceiurile de achizitie ale consumatorului din Romania
  • Primii pasi catre o prezenta online (website, Google my Business)
  • Principalele modalitati de promovare online (Google AdWords, Social Media)
  • Cum masuram rezultatele eforturilor noastre in mediul online (Google Analytics)

Despre speaker

Cu peste 8 ani de specializare in marketing, strategii PPC, web analytics si website usability, Elena Dobre construieste campanii online de succes pentru business-uri locale si internationale. Si-a cladit experienta intr-un mediu multicultural si primii pasi in online i-a facut alaturi de Google Dublin unde a lucrat timp de 3 ani. In prezent conduce agentia Zarbi Marketing al carei portofoliu cuprinde de la clienti din industria alimentara, fashion, imobiliara pana la site-uri de cultura, servicii medicale sau auto.

Implicarea agentiei in proiecte de voluntariat este o preocupare permenenta de aceea intreaga echipa dedica timp saptamanal proiectelor gratuite printre care: TEDx Bucharest, Hospice Casa Sperantei sau Techsylvania.

Interesul pentru educarea pietei a dus-o in pozitia de Senior Trainer la Institutul de Marketing unde, de peste 3 ani, isi dezvaluie cunostintele catre cursanti cu background divers care au ca scop comun succesul in mediul online. Este  trainer Certificat Google Adwords si gazduieste initiativele Google de formare a antreprenorilor din Romania.

Speakeri

Elena Dobre Elena Dobre are o experienta de peste 8 ani de specializare in marketing, strategii PPC, web analytics si website usability.Este trainer Certificat Google Adwords si gazduieste initiativele Google de formare a antreprenorilor din Romania.

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.