Afacerea ta in online. Promovare si performanta

Descriere Eveniment

Stiai ca mediul online influenteaza semnificativ decizia consumatorului atunci cand achizitioneaza un produs sau un serviciu? Cat de vizibila este afacerea ta in mediul online? Care sunt instrumentele prin care te poti promova si de unde incepi?

BT Club si Google Atelierul Digital te invita la un seminar gratuit in cadrul caruia vei invata cum sa folosesti eficient instrumentele de promovare online pentru a atrage mai multi clienti pentru afacerea ta. Vom povesti despre promovarea in motoarele de cautare, social media si despre cum analizezi si masori corect performanta campaniilor tale. De asemenea, de-a lungul workshop-ului vom exemplifica importanta prezentei online prin studii de caz, de unde vei invata care sunt strategiile cele mai eficiente si resursele pe care le poti folosi pentru a-ti dezvolta afacerea.

Iata principalele subiecte pe care le vom aborda:

  • Care sunt obiceiurile de achizitie ale consumatorului din Romania
  • Primii pasi catre o prezenta online (website, Google my Business)
  • Principalele modalitati de promovare online (Google AdWords, Social Media)
  • Cum masuram rezultatele eforturilor noastre in mediul online (Google Analytics)

Despre speaker

Madalina Stanescu este Digital Consultant si Antreprenor Ecommerce. Cu o experienta de peste 10 ani in marketing, Madalina a lucrat in ultimii 4 ani pentru Google Romania, coordonand proiecte pentru dezvoltarea afacerilor mici si medii cu ajutorul instrumentelor digitale. Inainte, aceasta lucrat pentru IBM si a coordonat departamentul de marketing al grupului PC Garage.

Primii pasi in antreprenoriat au fost facuti in urma cu 6 ani, cand Madalina a fondat magazinul online 3Pitici, care se numara astazi printre principalii jucatori online din segmentul Jucarii & Articole Copii.

Madalina este trainer certificat Google, sustinand periodic workshop-uri dedicate antreprenorilor in ceea ce priveste promovarea in mediul digital. Pasiunea pentru digital marketing si experienta in ecommerce au stat la baza deciziei de a dezvolta propria agentie de consultanta in domeniul online, specializata in performance marketing.

 

Speakeri

Madalina Stanescu Madalina este Digital Consultant si Antreprenor Ecommerce cu o experienta de peste 10 ani in marketing. Este trainer certificat Google, sustinand periodic workshop-uri dedicate antreprenorilor in ceea ce priveste promovarea in mediul digital.

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai