Afacerea ta in online. Promovare si performanta, Cluj-Napoca

Descriere Eveniment

Stiai ca mediul online influenteaza semnificativ decizia consumatorului atunci cand achizitioneaza un produs sau un serviciu? Cat de vizibila este afacerea ta in mediul online? Care sunt instrumentele prin care te poti promova si de unde incepi?

BT Club si Google Atelierul Digital te invita la un seminar gratuit in cadrul caruia vei invata cum sa folosesti eficient instrumentele de promovare online pentru a atrage mai multi clienti pentru afacerea ta. Vom povesti despre promovarea in motoarele de cautare, social media si despre cum analizezi si masori corect performanta campaniilor tale.

De asemenea, de-a lungul workshop-ului vom exemplifica importanta prezentei online prin studii de caz, de unde vei invata care sunt strategiile cele mai eficiente si resursele pe care le poti folosi pentru a-ti dezvolta afacerea.

Iata principalele subiecte pe care le vom aborda:

  • Care sunt obiceiurile de achizitie ale consumatorului din Romania
  • Primii pasi catre o prezenta online (website, Google my Business)
  • Principalele modalitati de promovare online (Google AdWords, Social Media)
  • Cum masuram rezultatele eforturilor noastre in mediul online (Google Analytics)

Despre speaker

Anabela Luca este Managing Director si Online Marketing Consultant la adLemonade, agentie de Performance Marketing, Google Premier Partner.

Anabela are o experienta de peste 10 ani in construirea de strategii si administrarea campaniilor de Pay Per Click (Google Ads, Facebook Ads, Linkedin etc.), livrand rezultate aliniate cu obiectivele de business ale clientilor. In ultimii 3 ani, agentia adLemonade este focusata pe cresterea brandurilor romanesti in spatiul international sustinand, atat prin traininguri dedicate, cat si prin strategii eficiente de PPC, o prezenta activa si profitabila a business-urilor romanesti pe piata globala. Anabela e pasionata de digital si contribuie activ la educarea pietei in cele peste 150 de training-uri si prezentari, fiind trainer certificat Google din 2013.

Alaturi de echipa valoroasa din agentie, a crescut performanta in digital pentru peste 300 de branduri, dintre care se disting Enel Romania, Flanco, Catena, Deichmann, Continental Automotive sau Jolidon. 

Speakeri

Anabela Luca Anabela Luca este Managing Director si Online Marketing Consultant la adLemonade, agentie de Performance Marketing, Google Premier Partner.