Afacerea ta in online. Promovare si performanta, Iasi

Descriere Eveniment

Stiai ca mediul online influenteaza semnificativ decizia consumatorului atunci cand achizitioneaza un produs sau un serviciu? Cat de vizibila este afacerea ta in mediul online? Care sunt instrumentele prin care te poti promova si de unde incepi?

BT Club si Google Atelierul Digital te invita la un seminar gratuit in cadrul caruia vei invata cum sa folosesti eficient instrumentele de promovare online pentru a atrage mai multi clienti pentru afacerea ta. Vom povesti despre promovarea in motoarele de cautare, social media si despre cum analizezi si masori corect performanta campaniilor tale.

De asemenea, de-a lungul workshop-ului vom exemplifica importanta prezentei online prin studii de caz, de unde vei invata care sunt strategiile cele mai eficiente si resursele pe care le poti folosi pentru a-ti dezvolta afacerea.

Iata principalele subiecte pe care le vom aborda:

  • Care sunt obiceiurile de achizitie ale consumatorului din Romania
  • Primii pasi catre o prezenta online (website, Google my Business)
  • Principalele modalitati de promovare online (Google AdWords, Social Media)
  • Cum masuram rezultatele eforturilor noastre in mediul online (Google Analytics)

Despre speaker

Dragos Smeu are 10 ani de experienta in performance media, a lucrat in 3 agentii de digital din Romania, iar din 2016 a fondat Mavericks, o agentie de performance media si webanalytics. A manageriat in acesti 10 ani peste 3 milioane de euro, bugete de promovare pentru +250 de business-uri din Romania, din peste 150 de domenii de activitate diferite.

Speakeri

Dragos Smeu General Manager, Mavericks