Antrenament de afaceri

Descriere Eveniment

Stii cum poti sa iti duci afacerea la nivelul urmator? Cum sa formezi echipa si sa o conduci pentru a avea rezultatele dorite? Vino la un workshop interactiv sustinut de Ovidiu Toader. Acest proiect vine din dorinta de a impartasi din experienta celor 20 de ani de antrepenoriat in care acesta a invatat ca, pentru a face "afaceri pe bune", trebuie sa fim conectati la realitate si ca teoria e insuficienta.

Citesti carti de afaceri si management, mergi la seminarii in care afli multe informatii, uneori contradictorii, si cand te confrunti cu probleme nu ai cu cine sa te sfatuiesti? Te invitam la un workshop interactiv unde TU stabilesti subiectele, prin intrebari despre provocari pe care le ai si la care cauti rezolvare.

Evenimentul se adreseaza antreprenorilor, managerilor de companii si persoanelor cu functie de conducere in cadrul unei companii.

Prin exemple concrete si pe baza realitatii afacerii tale, vei avea oportunitatea sa afli cum sa:

  • cresti profitabilitatea,
  • vinzi mai eficient,
  • creezi si motivezi echipa de management care iti va duce compania la nivelul urmator,
  • conduci sedinte cu impact in care generezi actiuni asumate si rezultate,
  • inchei cu succes negocieri importante si care este tipul de conversatie si atitudine care genereaza actiuni si rezultate in loc de scuze si amanari.

Ovidiu Toader - antreprenor si consilier de afaceri cu experienta de 20 de ani

9 companii create, din care 5 vandute, 2 inchise si la 2 inca partener, cu afaceri cumulate in acesti ani de peste 60 de milioane de euro.

www.toader.biz


Iata de ce nu ar trebui sa ratezi acest eveniment: