Atelier de vanzari pentru antreprenori

Descriere Eveniment

Succesul unei afaceri porneste de la vanzari!

Impreuna cu facilitatorul sesiunii,  Cosmin Cosma, el insusi un antreprenor in serie si vanzator profesionist, participantii vor lucra practic, pe situatia concreta a afacerilor in care sunt implicati.

Ce vei invata?

1. Cum sa vinzi: vei afla cum se fac vanzarile profesioniste in companiile cu succes comercial.

2. Eficienta: vei afla cum sa masori eficienta in vanzari si cum sa iti imbunatatesti abordarea comerciala.

3. Procese: vei invata sa construiesti un proces de vanzare eficient si personalizat pentru afacerea ta, pe baza modelului C.I.A., un instrument original de urmarire a vanzarilor.

4. Concepte: vei descoperi cele mai importante concepte din vanzari, precum: suspect/prospect/client; vanzare/crestere valoare; palnie de vanzari, managementul oportunitatilor de vanzari etc.

5. Sfaturi utile: vei descoperi practici testate de abordare si negociere in vanzari pe care nu le gasesti in niciun manual si pe care le poti folosi in afacerea ta imediat dupa curs, cu rezultate concrete.

6. Studii de caz: vei invata din studii de caz si situatii de afaceri din viata reala, din Romania, plecand de la experienta trainerului in management de vanzari si antreprenor de peste 20 de ani.

La finalul cursului, participantii vor sti cum sa dezvolte tactici de vanzari eficiente pentru companiile lor. Cunostintele si informatiile predate sunt simplificate, pentru o putea fi aplicate de a doua zi dupa curs, cu rezultate concrete.

 
 

 

Evenimentul este gratuit.

 

Despre speaker

Cosmin Cosma este un antreprenor in serie, pasionat de vanzari si invatare. Cu experienta de peste 20 ani in afaceri, a detinut diverse pozitii de vanzari si management in companii multinationale, de unde a invatat cum se fac lucrurile in mod profesionist in afaceri. Pe de alta parte, a fost implicat in 7 companii ca fondator si manager, din care doua vandute cu succes. In acest moment este implicat in 3 afaceri pe care le construieste in paralel, dedicandu-si din cand in cand timpul pentru a ajuta alti antreprenori sa invete impreuna din experientele lor. Isi asuma ca misiune personala sustinerea antreprenoriatului romanesc si crede in necesitatea cresterii abilitatilor manageriale ale intreprinzatorilor din Romania, prin invatare continua.

Speakeri

Cosmin Cosma

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai