Bazele contabilitatii pentru non-finantisti

Descriere Eveniment

Terminologia si limbajul folosit in cadrul acestui seminar vor fi pe intelesul tuturor si ca dovada vom evita in mod intentionat sa folosim planul de conturi contabile pentru cel putin 90% din durata prezentarii. Discutiile vor fi pe marginea unui studiu de caz, ocazie cu care vom intelege impreuna reflectarea in contabilitate a celor mai uzuale tranzactii care pot aparea in firma.

La finalul celor trei ore, nu veti fi experti contabili, dar credem cu tarie ca veti putea intelege si interpreta mult mai bine:

  • Informatiile din bilantul si contul de profit si pierdere.
  • Situatia financiara de ansamblu a firmei.
  • Impactul pe care deciziile de management ale afacerii le au in situatiile financiare.

Nu in ultimul rand, prezenta la acest curs este un pas pregatitor foarte important pentru seminarul pe tema intocmirii fluxului de numerar, intitulat Fluxul de numerar: de la o povara birocratica la o unealta de management - vezi detalii si inscriere.

 

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Ciprian Diosan Banca Transilvania

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.