BT Club ii prezinta pe Eusebiu Burcas si Zoltan Veres intr-un eveniment extraordinar: De la emotii…la succes financiar

Descriere Eveniment

Emotiile stau la baza tuturor deciziile pe care le luam, inclusiv atunci cand vine vorba despre banii nostri si cum ii administram. Vrei sa intelegi care sunt mecanismele tale de functionare atunci cand iei decizii, care sunt motivele pentru care nu iti atingi obiectivele pe care ti le-ai setat si ce poti face pentru a-ti schimba anumite obiceiuri? Vrei sa stii care sunt trendurile in economie, ce previziuni se vehiculeaza pentru 2018, cum te pot influenta schimbarile si ce poti face pentru a-ti pune la adapost finantele sau chiar pentru a obtine profit?

Vino la un eveniment inedit, in cadrul caruia vom aborda finantele personale atat din punct de vedere emotional, cat si pragmatic, pentru a putea concluziona ce ai facut bine in anul care se incheie, dar mai ales, pentru a afla ce anume poti face in anul care urmeaza, pentru bunastarea ta si a familiei tale.

Cui se adreseaza acest eveniment?

Persoanelor interesate de reusita in business si cariera prin asigurarea echilibrului financiar bazat pe gestionarea constructiva a emotiilor.

Cand?                                                                                                                                                     

7 decembrie 2017                                                                                                                                    

Unde?                                                                                                                                                   

Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca                                                                                                              

Interval orar                                                                                                                                         

17.00 - 20.00                                                                                                                                         

Evenimentul este gratuit.


Eusebiu Burcas este fondatorul Programului BurcashTM, primul program independent de educatie financiara, fondat in anul 2008. Cu o experienta de peste 20 ani in management si vanzari si peste 15 ani in training, Eusebiu Burcas este consultant de management, speaker si angel investor avand la activ cateva proiecte antreprenoriale de succes, in special pe zona online.

Cu o experienta de peste 10 ani in studiul naturii umane, Zoltan Veres si-a dedicat viata sa descopere si sa inteleaga “biologia emotiilor” din corpul uman. Este certificat si acreditat international de catre “Six Seconds” in Dezvoltarea Inteligentei Emotionale si sustine constant training-uri, seminarii, workshop-uri si sedinte de coaching, bazate pe principiile inteligentei emotionale. Zoltan este Speaker, Trainer & Coach la Refleqt si isi propune ca prin activitatea sa sa dezvolte abilitatea secolului 21 - inteligenta emotionala, in randul cat mai multor persoane.

Locatii ale evenimentului

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai