Business Networking sau cum sa stabilesti parteneriate de viitor

Descriere Eveniment

In cadrul acestui eveniment vom discuta despre ceea ce reprezinta business networking-ul, de ce merita sa investim timp si cum sa-l facem eficient pentru noi, cand, dar mai ales unde facem networking si cu cine?

Vom incerca sa evidentiem faptul ca networking-ul ca produs finit nu este atat de important precum actiunea in sine. Mai exact, comunicarea dintre oameni si relationarea dintre ei duce la rezultatele asteptate in urma participarii la un eveniment de acest gen.

Cateva dintre subiectele pe care le vom aborda pe parcursul evenimentului sunt:

  • Cum sa construiesti si sa motivezi o forta de vanzari externa
  • Cum poti sa micsorezi costul de achizitie a unui client nou
  • Networking versus alte modalitati de promovare
  • Cum sa micsorezi conversia prospectie-client
  • Cum sa-ti diversifici si/sau cresti afacerea
  • Cum sa-ti dezvolti brand-ul personal
  • Ce pierderi poti avea participand la un eveniment / intalnire

De asemenea, vom avea invitati antreprenori care ne vor vorbi despre cum reusesc sa foloseasca business networking-ul pentru a-si dezvolta propriile afaceri.

Evenimentul va fi coordonat de Ana-Maria Mihaila si Vasile Mihaila, experti in business networking si autori ai cartii "Fii Networker".

Speakeri

Ana-Maria Mihaila Institutul European de Business Networking

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.