Business Networking Show

Descriere Eveniment

in parteneriat cu

Va invita la conferinta cu tema:

Business Networking Show

  • Bucuresti, 31 mai 2012
  • Hotel JW Marriott, Calea 13 Septembrie
  • Ora 14:00-17:30

Evenimentul este dedicat antreprenorilor, managerilor, specialistilor si tuturor celor care au inteles importanta pe care o are networking-ul, in dezvoltarea afacerii pe care o reprezinta sau a brand-ului personal.

Conferinta creeaza un mediu de interactiune, intr-un spatiu delimitat de oamenii de afaceri din domenii de activitate diverse, cum ar fi: financiar-contabil, distributie, avocatura, sanatate, constructii, IT&C, entertainement, productie in industrii diverse, asigurari, turism, ONG-uri, PR si comunicare, real estate, organizare evenimente, transport, consultanta pe diverse domenii, si multe altele.

Cei peste 200 de participanti vor putea intalni: oportunitati de afaceri, parteneriate, cerere si oferta, informatii din piata, oameni cu expertiza, raspunsuri la provocari, si multe alte lucruri pe care nu vrei sa le pierzi.

Speakeri:

Ana-Maria Mihaila, Expert in Business Networking

Catalin Pavel, Personal & Business Coach

Inscriere conferinta

Membrii Clubului si membrii IEBN pot participa gratuit la eveniment, in limita locurilor disponibile. Pentru a va inscrie, va rugam sa accesati urmatorul link-ul de mai jos:

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Ana-Maria Mihaila, Catalin Pavel

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.