Cashflow si management. O buna gestiune a lichiditatilor, cheia unei afaceri de succes

Descriere Eveniment

Acest curs se adreseaza antreprenorilor, persoanelor cu atributii de management si celor care isi doresc o experienta antreprenoriala. Nu sunt necesare experienta si educatia in domeniul finantelor, trainer-ul propunandu-si introducerea unor concepte elementare de analiza financiara si gestionare a fluxurilor de numerar.

Informatiile vor fi usor accesibile, indiferent de domeniul in care activeaza participantii. Cursul va cuprinde studii de caz reale, facilitand astfel intelegerea conceptelor introduse.

Scopul intregului demers este de constientizare a interconectivitatii dintre deciziile manageriale si fluxurile de numerar, precum si acordarea atentiei cuvenite lichiditatilor, pentru asigurarea functionarii si cresterii companiilor. Indiferent de specializarea functionala si de marimea companiei, managerii care sunt atenti la finante pot diagnostica mai bine problemele, pot gasi solutii si pot anticipa consecintele financiare ale actiunilor lor.

Dintre aspectele abordate mentionam:

  • legatura dintre deciziile manageriale si fluxurile de numerar;
  • cum iti construiesti un buget, cum faci o previziune de cashflow; componente si metode de constructie cashflow (cu exercitiu practic);
  • cum se reflecta miscarile de numerar in structura bilantiera a companiilor;
  • nevoi de cash si solutii: furnizori, buget, achizitie stocuri, creante, imprumuturi asociati - cum le finantam, cum ne ajuta previziunile de cashflow (studiu de caz - finantarea unui contract);
  • diferenta dintre cash si profit; insolvabilitate versus insolventa;
  • cazuri in care gestionarea corecta a lichiditatilor a facut diferenta dintre succes si insolventa.

 

Locatii:

  • SIBIU, 27 octombrie 2015 - Hotel Continental Forum, orele 15.00 - 18.00

 

Lector: Petronela Despoiu, Analist Regional, Directia Structurare Credite Clienti Corporativi, Banca Transilvania

 

 

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.