Cat de profitabila este afacerea ta?

Descriere Eveniment

Evaluarea afacerii in mod regulat este un aspect important in stabilirea unui control financiar asupra acesteia. O provocare continua cu care se confrunta marea majoritate a antreprenorilor, sau a managerilor, este mentinerea unui nivel ridicat de profitabilitate.

BT Club, impreuna cu Eusebiu Burcas, organizeaza webinar-ul gratuit "Cat de profitabila este afacerea ta?", in cadrul caruia se vor prezenta aspecte cu privire la masurarea profitabilitatii unei afaceri si importanta acestui lucru in asigurarea unei stari bune de sanatate a afacerii.

Pe parcursul webinarului, cu o durata de o ora si jumatate, invitatul nostru, Eusebiu Burcas, va raspunde la urmatoarele intrebari:

  • cate forme de profit sunt intr-o afacere?
  • cum se foloseste Evaluarea Rapida a profitabilitatii?
  • ce decizii se pot lua dupa realizarea unei Evaluari Rapide?

​​​​​​​Webinarul esti gratuit.


Eusebiu Burcas este fondatorul Programului BurcashTM, primul program independent de educatie financiara, fondat in anul 2008. Cu o experienta de peste 20 ani in management si vanzari si peste 15 ani in training, Eusebiu Burcas este consultant de management, speaker si angel investor, avand la activ cateva proiecte antreprenoriale de succes, in special pe zona online. 

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Eusebiu Burcas Burcash Imi doresc sa inspir un milion de oameni sa ia decizii financiare independente si sa traiasca in bunastare.

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai