Ce fonduri nerambursabile POT accesa pentru firma mea in 2012?

Descriere Eveniment

Clubul isi propune ca, in cadrul acestui eveniment, sa vina in fata dumneavoastra cu sfaturi concrete si aplicabile pentru firmele care doresc sa-si creasca activitatea si sa se dezvolte prin intermediul finantarilor nerambursabile, si nu numai.

Reprezentantii Goodwill Consulting vor discuta cu dumneavoastra despre principiile de baza care trebuie urmate in realizarea si implementarea unui proiect, despre domeniile in care se pot face investitii in 2012, despre eligibilitatea aplicatiilor. De asemenea, va vor impartasi si din experienta proprie, castigata din cele peste 700 de proiecte depuse spre finantare.

Invitatul special al acestui eveniment este Lorand Soares-Szasz, reprezentant al Coaching4you, cu care veti putea discuta despre cresterea vanzarilor si competitivitatea in firma, in contextul dezvoltarii prin accesarea de fonduri nerambursabile.

In cea de-a doua parte a evenimentului, 4 consultanti din partea Goodwill Consulting vor fi la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi consultanta gratuita, individuala, precum si reprezentantii ai Bancii Transilvania, Departamentul Programe Europene, pentru a va pune la dispozitie informatii cat mai cuprinzatoare din domeniul fondurilor europene.

Agenda eveniment:

  • 14:30-15:00 Sosire participanti
  • 15:00-15:10 Cuvant de deschidere
  • 15:10-16:10 Prezentare Goodwill Consulting
  • 16:10-16:50 Prezentare Lorand Soares-Szasz
  • 16:50-18:00 Sesiune gratuita de consultanta individuala

Evenimentul este sustinut de Goodwill Consulting si Lorand Soares-Szasz.

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Goodwill Consulting si Lorand Soares-Szasz

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai