Comunicarea organizationala - Comunicare versus "Eu vorbesc si tu asculti"

Descriere Eveniment

 

Un profesionist in domeniul managementului este cel care aplica in egala masura, la nivel de excelenta, cunostintele si expertiza sa, precum si tehnicile moderne de comunicare. In cadrul cursului de Comunicare organizationala, vom explora aspecte practice ale comunicarii, vom vedea cum o persoana cu bune abilitati de comunicare poate deveni o persoana resursa pentru organizatie.

Din nou vorbim despre comunicare? Subiectul nu este nou, dar va aducem noi informatii si cunostintele unui formator cu experienta in tematica abordata:

  • Analiza factorilor care pot cauza probleme in comunicare
  • Realizarea unor prezentari persuasive pentru a convinge auditorul
  • Sedintele: avantaje, dezavantaje, etape
  • Pasii pentru un training eficient
  • Regulile unui brainstorming
  • Caracteristicile comunicarii in scris: mesaje e-mail, raport, memo, chestionar

Prezentarea modalitatilor de analiza organizationala si a factorilor care influenteaza cultura organizationala.

In plus, finalizand cursul, veti obtine un Certificat de absolvire a programului de formare profesionala de perfectionare in COMUNICARE, eliberat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari, recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Evenimentul va fi sustinut de RSC Consulting.

 

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.