Consultanta in HR, serviciu de lux sau necesitate pentru IMM-uri?

Descriere Eveniment

Conform DEX-ului, luxul reprezinta un "nivel de viata excesiv de costisitor, extrem de confortabil; care nu reprezinta un lucru de prima necesitate". Serviciile de consultanta in resurse umane sunt servicii specializate, care ofera suport si solutii integrate companiilor si departamentelor de HR, in vederea eficientizarii activitatilor specifice si a realizarilor obiectivelor strategice ale companiei. De multe ori, acest tip de servicii este considerat un lux de catre managerii IMM-urilor.

In acest context, ne dorim ca prin acest seminar sa identificam impreuna argumentele si resursele necesare, din interiorul companiei, pentru a transforma un serviciu de lux (consultanta in HR), in partenerul de drum lung al unei organizatii.

Vom incerca pe parcursul evenimentului sa definim procesele de resurse umane ca sistem, parte a organizatiei sau serviciu externalizat, si vom lucra impreuna la dezvoltarea competentelor specifice in domeniu. De asemenea, ne propunem sa evidentiem faptul ca procese precum recrutarea, atragerea, evaluarea performantelor pot fi, dincolo de necesitate, un element de sprijin pe care orice antreprenor il poate folosi pentru a construi echipa pe care si-o doreste.

De asemenea, va propunem exemplificarea a doua servicii specifice: evaluarea performantelor angajatilor si motivarea non-financiara a acestora si o sesiune de discutii pe situatii practice utilizand tehnici de coaching si rezolvare a problemelor.

Evenimentul se adreseaza coordonatorilor de resurse umane, managerilor, antreprenorilor,

si va fi sustinut de: Maria Nistor - Project Manager

                              si Andreea Persunaru - Senior Consultant

 

Locatii ale evenimentului

Speakeri

ATU Consulting

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.