Contabilitatea - enigma pentru unii, stil de viata pentru altii

Descriere Eveniment

Cursul este destinat persoanelor (finantisti dar mai ales non-finantisti) care vor sa inteleaga legatura intre contabilitate si activitatea de zi cu zi a unei firme si modul cum cele doua se influenteaza reciproc. Vom discuta despre principiile contabile si importanta lor, despre inregistrarile contabile cele mai uzuale si modul in care acestea se sintetizeaza si se reflecta intr-un final in situatiile financiare ale firmei.

La finalul acestui curs nu veti putea aplica pentru un job de contabil dar credem cu tarie ca veti putea intelege si interpreta mult mai bine:

  • Informatiile din bilant si contul de profit si pierdere
  • Situatia financiara de ansamblu a firmei
  • Impactul pe care deciziile de management ale afacerii le au in situatiile financiare

Cu siguranta va fi necesar sa facem unele calcule aritmetice simple, de aceea participantii sunt incurajati sa aduca un calculator de birou, insa lipsa acestuia nu reprezinta un impediment, deoarece rezolvarea exercitiilor va fi inmanata tuturor la finalul prezentarii.

Evenimentul va fi sustinut de Raluca Chiorescu, Director Adjunct Directia CCC Banca Transilvania si Expert CIR

Speakeri

Raluca Chiorescu Clubul Intreprinzatorului Roman

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.