Costurile si timpul necesar accesarii fondurilor nerambursabile, transpuse in beneficii

Descriere Eveniment

In cadrul acestui eveniment vom discuta despre posibilitatile reale ale fiecarui intreprinzator de a accesa fonduri structurale. De asemenea, vom discuta despre costurile reale ale unui proiect si despre dificultatile care pot fi intampinate atat pe parcursul procesului de accesare cat si in perioada de implementare. Va vom oferi sfaturi practice, sustinute de experienta a catorva sute de proiecte castigate.

Domeniile de activitate care vor fi dezbatute sunt investiile, constructiile, dotarile cu echipamente, comertul, dezvoltarea IT, marketingul, sisteme de management, industria alimentara, industria forestiera, agricultura, turismul, energia regenerabila.

Nou! Vom avea ca invitati 2 anteprenori, care vor vorbi despre proiectele personale, proiecte finantate cu fonduri nerambursabile, in curs de derulare. Puteti afla direct de la acestia care au fost provocarile intampinate in accesare / implementare si ce solutii au fost identificate pentru a asigura bunul mers al proiectului.

Training-ul va fi sustinut de:

Dezso Peter, Director Goodwill Consulting

Nagy-Imecs Peter, Expert, Director adjunct Goodwill Consulting

Speakeri

Goodwill Consulting

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.