Criza - cauze, efecte, strategie

Descriere Eveniment

Un bun management financiar este necesar atat in perioade de cresteri cat si in perioade de recesiune.

Perioadele de incetinire a cresterii businessului, de stagnare sau chiar de recesiune constituie momentul in care actionarii si managerii isi evalueaza meticulos afacerile prin prisma rentabilitatii, cash-flow-ului sau a elementelor de bilant.

Pentru a face fata schimbarilor din piata, firma trebuie sa se gaseasca in echilibru si sa aiba o pozitie solida atat din punct de vedere comercial cat si financiar. Acest seminar ne va ajuta sa intelegem gestionarea corecta a fluxurilor de trezorerie, alocarea corecta si eficienta a surselor din bilant in vederea absorbirii socurilor provocate de schimbarile mediului economic si asigurarii parametrilor de functionare a firmei in perioada de criza.

Acest training este sustinut de:

Ciprian Comsulea & Horatiu Chis

ShoreBank International Ltd.

 

Locatii ale evenimentului

Speakeri

ShoreBank International

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.