Cum ne ajuta Noul Cod al Muncii sa crestem performanta angajatilor

Descriere Eveniment

Noul Cod al Muncii ne cere, printre altele, sa stabilim criterii de performanta pentru fiecare angajat in parte. Acest set de reguli a starnit pareri dezaprobatoare, atat din partea angajatilor, cat si din partea angajatorilor.

Insa, de ani de zile angajatii se uita doar la efortul pe care il depun, iar mangerii doar la rezultatele oamenilor. Astfel, apar nenumarate conflicte care au insa si solutii potrivite: criterii de performanta pentru fiecare angajat in parte, modalitate prin care managerii pot sa comunice la modul masurabil performanta asteptata.

In cadrul cursului pe care vi-l propunem vom identifica impreuna cu dumneavoastra modalitati prin care noile cerinte din Codul Muncii, corect aplicate, pot deveni atat un instrument de crestere a performantei angajatilor, cat si o modalitate eficienta de control managerial.

Evenimentul va fi sustinut de Brindusa Muresan, consultant pentru implementarea sistemelor de management deperformanta  si Marius Moldovan, consultant management strategic, BMM Academy

                                                                                      

Speakeri

Brindusa Muresan, Marius Moldovan BMM Consulting

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.