Cum sa eviti cele mai mari 10 greseli vestimentare barbatesti si cum sa-ti construiesti propriul stil in 3 pasi

Descriere Eveniment

O singura data putem face o prima impresie. Cei mai multi autori spun ca dureaza intre 3 si 30 de secunde. Dar te costa ore, zile sau luni intregi sa schimbi acea prima impresie daca ea ti-a fost… defavorabila!

Daca vrei sa scapi de grija ca felul in care te prezinti este judecat gresit si doresti sa ai o imagine care transmite incredere si profesionalism, te asteptam la seminar.

In aproximativ 3 ore vei afla care sunt cele mai mari 10 greseli vestimentare barbatesti si cum iti poti construi stilul personal pentru a te ajuta atat in mediul profesional, cat si in orice alt context social.

Sunt cel putin 3 motive pentru care merita sa participi la acest seminar:

1. Primesti informatie gata selectata, de cea mai buna calitate, aplicabila imediat - Informatiile prezentate in decursul seminarului sunt REZUMATUL a peste 21 carti de specialitate si a 8 ani de experienta.

2. Primesti raspunsuri de la profesionisti la orice intrebari ai - Vei avea ocazia sa vii cu orice intrebari sau situati si vei primi raspuns personal de la Andrei Calagiu, speaker-ul nostru specialist in stil masculin.

3. Vei intalni alti oameni de calitate din comunitatea MenStyleGuide.com -  Viziunea noastra este sa cream o comunitate de barbati care isi doresc sa onoreze nevoia fireasca de a fi un gentleman. Participantii la seminariile noastre sunt persoane active din mediul de afaceri (antreprenori, experti consacrati, oameni de vanzari etc.) si fiecare seminar este o oportunitate de networking deosebita.

DESPRE ANDREI

‘Sunt pasionat de Stil Masculin, Constructie de Business si experiente care ma scot puternic din zona de comfort.’

  • Intre 2008 si 2011 a citit aproape 300 de carti de business si psihologie. 
  • In 2013 a produs primul program de educatie vestimentara online pentru barbati din Europa. Au fost implicati 74 de oameni, a filmat in 12 locuri diferite si tot procesul a durat 4 luni de zile.
  • In februarie 2015 a ajuns pe varful Kilimanjaro. A fost cel mai greu lucru pe care l-a facut pana acum si o experienta cu multe invataturi
  • In mai 2015 a avut 400 de participanti la unul dintre seminarele MenStyleGuide Romania, la doar jumatate de an de cand a inceput sa sustina evenimente
  • In 2016 a terminat una dintre cele mai prestigioase scoli de coaching din lume, la Londra
  • In 2016 a avut onoarea sa lucreze cu si sa invete direct de la nume precum Gives & Hawkes, Richard James, Hacket, Cerruti si multi altii din piata internationala de tailoring la cel mai inalt nivel

Speakeri

Andrei Calagiu ‘Sunt pasionat de Stil Masculin, Construcție de Business și experiențe care mă scot puternic din zona de comfort.’

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai