Cum sa iti dezvolti abilitatile de lider prin inteligenta emotionala - EVENIMENT ANULAT

Descriere Eveniment

Despre leadership s-a vorbit mult in ultimii ani. Dar pe cat de comun a devenit acest subiect, pe atat de gresit il intelegem in continuare. Multi oameni nu reusesc sa identifice corect diferentele dintre un lider bun si un manager, si acest lucru duce de cele mai multe ori la confuzie si la un management defectuos.

Oamenii nu se nasc lideri, DEVIN lideri, si acest proces presupune, printre altele, dezvoltarea anumitor abilitati care tin de inteligenta emotionala.

BT Club si Zoltan Veres te invita la un workshop experential, dedicat antreprenorilor care isi doresc sa se dezvolte si sa devina lideri de succes, pe care oamenii sa isi doreasca sa ii urmeze.

Timp de 3 ore, Zoltan va vorbi despre:

  • care sunt cele 6 tipuri de leadership definite de Daniel Goleman;
  • avantajele si dezavantajele fiecarui stil de leadership;
  • cum sa iti identifici propriul stil de leadership;
  • metode practice prin care sa iti dai seama de directia de dezvoltare pe care ti-o doresti;
  • unelte practice prin care sa iti dezvolti fiecare stil in parte, adaptat nevoilor tale.

Desi este un eveniment gratuit, inscrierea este obligatorie, sala avand locuri limitate.


Despre invitat:

Cu o experienta de peste 10 ani in studiul naturii umane, Zoltan Veres si-a dedicat viata descoperirii si intelegerii “biologiei emotiilor” din corpul uman. Este certificat si acreditat international de catre “Six Seconds” in dezvoltarea inteligentei emotionale si sustine constant training-uri, seminarii, workshop-uri si sedinte de coaching, bazate pe principiile inteligentei emotionale. Zoltan este expert in dezvoltarea inteligentei emotionale si autor Refleqt, si isi propune ca prin activitatea pe care o desfasoara sa dezvolte abilitatea secolului 21 - inteligenta emotionala, in randul cat mai multor persoane.  

Speakeri

Zoltan Veres Refleqt Zoltan este expert in dezvoltarea inteligentei emotionale si autor Refleqt.
  • Str. Crinului, nr. 10, etaj 1, ap. 4, Cluj-Napoca

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai