Cum sa obtii finantare de peste 6 cifre intr-o campanie de crowdfunding de succes

Descriere Eveniment

Participarea la o conferinta sau un eveniment antreprenorial iti aduce aminte de cursuri scolare indelungate in care tot felul de experti iti vorbesc despre lucruri despre care nu iti mai aduci aminte cinci ore mai tarziu?

Alaturi de Daniel Vaduva si Sam Olawale - Elite Mastermind Network, te invitam la un eveniment care iti va schimba pentru totdeauna perceptia despre ce este posibil in mediul online. Invitatii nostri iti vor explica propriile strategii folosite pentru a lansa marci construite de la zero si care au atins cifre de afaceri de peste 5 milioane de dolari.

Pe parcursul celor trei ore de seminar vei descoperi, pas cu pas, modelul de lansare pe care Daniel  si Sam l-au folosit in:

 • lansarea a 8 campanii de crowdfunding de succes care au obtinut recordul remarcabil de a atinge 6 cifre de finantare in mai putin de 30 de zile (doar 1% din toate campaniile lansate depasesc pragul de 6 cifre de finantare);
 • lansarea a 3 branduri care au generat vanzari de peste $5.000.000 in mai putin de 3 ani;
 • dobandirea a peste 60.000 de clienti fericiti la nivel mondial;
 • cresterea productiei in China, pentru numeroase produse livrate la cel mai bun raport calitate/pret.
   

La sfarsitul acestui eveniment vei avea toate informatiile necesare pentru a lansa sau a dezvolta propria afacere, cu risc minim, si mai multe sanse de reusita. Subiectele abordate iti vor arata cum sa:

 • pregatesti campanii de marketing prin care sa identifici clientii ideali pentru afacerea ta;
 • identifici si sa dezvolti produsele care au cea mai mare cautare pe piata;
 • construiesti mesajul afacerii tale astfel incat sa castigi loialitatea unei baze cat mai mari de clienti;
 • gestionezi fluxul de numerar pentru a-ti tine afacerea la adapost de riscuri;
 • construiesti pagini si magazine online care convertesc cat mai multi vizitatori in cumparatori fideli;
 • folosesti puterea comunitatii online pentru a lansa afaceri de succes in timp record.

Despre invitati:

Daniel Vaduva -  cu peste 10 ani experienta in management, Daniel a lansat brandul Sound Heroes care a strans pe crowdfunding peste 600.000 dolari si vanzari de peste 2,2 millione dolari. A reprezentat Romania la cel mai mare targ de tehnologie din lume CES 2019 Las Vegas. A castigat Cupa Creativitatii in Romania si a ajuns in semifinala la Cupa Mondiala a Creativitatii din Copenhaga. A castigat locul 5 la Start-up Elevate in Londra, competitie de pitching. A fost inclus de Business Magazin in top 100 manageri de succes din Romania. Nu in ultimul rand, este mentor la Founder Institute (cel mai mare accelerator preseed din lume) unde ajuta multe start-up-uri sa creasca si exceleze.

Sam Olawale - pasionat de lumea investitiilor, Sam si-a inceput cariera ca broker de actiuni si agent de vanzari pentru o casa de investitii de top, apoi a pivotat catre lumea fondurilor de investitii. A devenit Director de Vanzari pentru un fond de investitii imobiliare din Spania/Gibraltar, unde a condus o echipa de peste 50 de agenti de vanzari din intreaga lume. A lansat mai multe branduri cu cifre de afaceri de peste 1 milion de dolari, prin campanii de crowfunding si e-commerce desfasurate 100% online. A reusit performanta exceptionala de a-si plasa toate campaniile de crowdfunding in top 1% campanii care reusesc sa atinga 100.000 de dolari pe durata campaniei. A lansat 3 branduri online care au atins vanzari de peste 5 milioane de dolari in mai putin de 3 ani si continua sa creasca in fiecare zi.

 

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Sam Olawale Sam Olawale - Director de Vanzari pentru un fond de investitii imobiliare din Spania/Gibraltar, a lansat mai multe branduri cu cifre de afaceri de peste 1 milion de dolari, prin campanii de crowfunding si e-commerce desfasurate 100% online.
Daniel Vaduva Peste 10 ani experienta in management, a lansat brandul Sound Heroes care a strans pe crowdfunding peste 600.000 dolari si vanzari de peste 2,2 millione dolari, a fost inclus de Business Magazin in top 100 manageri de succes din Romania.

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai