Cum sa te incadrezi in numai 8 ore de munca

Descriere Eveniment

Zi de zi avem la dispozitie un numar limitat de ore pentru a realiza tot ce ne-am propus. De multe ori, la sfarsitul zilei constatam ca nu am reusit sa finalizam lista de sarcini sau ca orele suplimentare de munca au devenit un obicei. Intreruperile, amanarile sau lipsa unei planificari riguroase reprezinta doar cateva din motivele pentru care timpul de care dispunem pare sa nu fie de ajuns.

Prin intermediul acestui curs vom incerca sa evidentiem necesitatea companiilor de a avea un personal bine pregatit, cu roluri bine definite. Printr-o delimitare clara a rolurilor angajatilor, ii putem ajuta pe acestia sa inteleaga, sa analizeze si sa aiba o vedere corecta asupra timpului necesar si importantei fiecarei sarcini.

Constientizarea rolurilor intre care pendulam este un prim pas in stabilirea unui echilibru pentru dezvoltarea unor obiective eficiente si in prioritizarea actiunilor.

Training-ul va fi sustinut de Bogdan Pode, Program Development Consultant & Senior Trainer, Human Invest

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Bogdan Pode

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.