Cum sa-ti conduci afacerea pe timp de criza

Descriere Eveniment

Criza economica, desi uneori exagerata de catre mass-media, inevitabil afecteaza afacerile care nu sunt pregatite pentru schimbari majore in piata.

Crizele in general au doua fatete: pe de o parte reprezinta o amenintare, pe de alta parte ofera o buna ocazie de a reflecta si de a analiza punctele slabe si punctele forte ale afacerii, zonele in care ar trebui sa operam modificari. Nu in ultimul rand crizele pot aduce si oportunitati de faceri deosebite, poate chiar unice.

Pe parcursul seminarului ne vom opri asupra ambelor aspecte ale crizei, atat din perspectiva amenintarii, cat si din perspectiva oportunitatilor posibile. Prin intermediul workshop-urilor vom exemplifica modalitati de abordare a situatiei din ambele puncte de vedere, participantilor oferindu-li-se si cadrul potrivit pentru a face un schimb real de experienta.

Acest training este sustinut de: 

 

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.