Cum sa-ti conduci oamenii

Descriere Eveniment

Se stie ca una din cele mai mari provocari in conducerea unui IMM o reprezinta conducerea oamenilor.
Spre deosebire de marile firme si corporatii transnationale, unde structurile sunt bine delimitate si asezate, unde experientele unei intregi echipe manageriale se completeaza si se impletesc, unde exista specialisti din diverse domenii, si astfel  toate informatiile detinute de aceste categorii contribuie la dezvoltarea companiei, in cadrul unui IMM majoritatea informatiilor necesare dezvoltarii  sunt concentrate si trebuie acoperite de un numar mai restrans de oameni, uneori chiar de o singura persoana: Directorul General sau Patronul insusi.
De aceea, pe parcursul seminarului vom aborda cateva metode eficiente de conducere a oamenilor cu scopul de a le creste implicarea si motivarea in activitatile firmei.
 

Cui se adreseaza:
Directori Generali, Actionari, Asociati, Persoane de conducere

Despre Initial HR - parte a grupului Initial:

Initial HR dezvolta programe de consultanta pentru firme, in special solutii pentru dezvoltarea Resurselor Umane .

Cateva tipuri de programe implementate:

  • Centre de dezvoltare a Resurselor Umane; 
  • Assesment Center la intrarea personalului in firma; 
  • Sisteme de management-ul performantei; 
  • Programe de training etc.

 


Despre Initial Human Resources

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.