Cum sa-ti promovezi afacerea prin Facebook

Descriere Eveniment

In ultima vreme strategiile de marketing ale companiilor, si nu numai, acorda o importanta din ce in ce mai mare retelelor de socializare online. Social media a devenit un instrument de marketing important, avand in vedere si numarul utilizatorilor, care creste constant. Pe langa usurinta de promovare in fata unui numar foarte mare de persoane, un avantaj atat pentru consumatori, cat si pentru intreprinzatori, il constituie posibilitatea imediata de a da/primi un feedback.

Stiati ca...

  • - pe Facebook se afla aproape 4 milioane de utilizatori romani, cu varste cuprinse intre 25 si 40 de ani?
  • - promovarea unei afaceri pe Facebook se traduce nu doar in notorietate si reputatie, dar si in profit?

Numarul de Like-uri devine astfel un instrument de marketing in sine, care contribuie substantial la cresterea credibilitatii unui anumit produs, si de ce nu, la cresterea vanzarilor. Cum se face insa, ca in ciuda usurintei cu care poate fi utilizat Facebook-ul, doar unele postari au un numar foarte mare de Like-uri?

Prin intermediul acestui curs vom incerca impreuna cu dumneavoastra sa intelegem cum ne poate ajuta Facebook-ul sa ne promovam business-ul, nu doar cum sa socializam cu prietenii, cum sa aducem cat mai multe Like-uri si cum sa obtinem un feedback pozitiv.

Evenimentul va fi sustinut de Cristian Fertea, Trainer Academia Succesului, si Dan Kovacs, Expert SEO MADD Online Solutions.

 

          

 

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Initial HR si MADD Online Solutions

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.