De la emotii...la succes financiar - EVENIMENT ANULAT

Descriere Eveniment

Emotiile stau la baza tuturor deciziile pe care le luam, inclusiv atunci cand vine vorba despre banii nostri si cum ii administram. Vrei sa intelegi care sunt mecanismele tale de functionare atunci cand iei decizii, care sunt motivele pentru care nu iti atingi obiectivele pe care ti le-ai setat si ce poti face pentru a-ti schimba anumite obiceiuri? Vrei sa stii care sunt trendurile in economie, ce previziuni se vehiculeaza pentru 2020, cum te pot influenta schimbarile si ce poti face pentru a-ti pune la adapost finantele sau chiar pentru a obtine profit?

Vino la un eveniment inedit, in cadrul caruia vom aborda finantele personale atat din punct de vedere emotional, cat si pragmatic, pentru a afla ce actiuni eficiente poti demara pentru afacerea ta inca din primele luni ale anului, dar mai ales, pentru a afla ce anume poti face in continuare pentru bunastarea ta si a familiei tale.

Cui se adreseaza acest eveniment?

Persoanelor interesate de reusita in business si cariera prin asigurarea echilibrului financiar bazat pe gestionarea constructiva a emotiilor.

Cand?                                                                                                                                                     

18 martie 2020                                                                                                                                

Unde?                                                                                                                                                   

Hotel Marshal Garden                                                                                                              

Interval orar                                                                                                                                         

17.00 - 20.00                                                                                                                                         

Desi este un eveniment gratuit, inscrierea este obligatorie, sala avand locuri limitate.


Despre invitati

Cu o experienta de peste 10 ani in studiul naturii umane, Zoltan Veres si-a dedicat viata descoperirii si intelegerii “biologiei emotiilor” din corpul uman. Este certificat si acreditat international de catre “Six Seconds” in dezvoltarea inteligentei emotionale si sustine constant training-uri, seminarii, workshop-uri si sedinte de coaching, bazate pe principiile inteligentei emotionale. Zoltan este expert in dezvoltarea inteligentei emotionale si autor Refleqt, si isi propune ca prin activitatea pe care o desfasoara sa dezvolte abilitatea secolului 21 - inteligenta emotionala, in randul cat mai multor persoane.  

Eusebiu Burcas este fondatorul Programului BurcashTM, primul program independent de educatie financiara, fondat in anul 2008. Cu o experienta de peste 20 ani in management si vanzari si peste 15 ani in training, Eusebiu Burcas este consultant de management, speaker si angel investor avand la activ cateva proiecte antreprenoriale de succes, in special pe zona online.

 

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Zoltan Veres Refleqt Zoltan este expert in dezvoltarea inteligentei emotionale si autor Refleqt.
  • Str. Crinului, nr. 10, etaj 1, ap. 4, Cluj-Napoca
Eusebiu Burcas Burcash Imi doresc sa inspir un milion de oameni sa ia decizii financiare independente si sa traiasca in bunastare.

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai