Delegarea si importanta acesteia in conducerea afacerii

Descriere Eveniment

Daca in teorie pare simpla, in practica, delegarea se dovedeste a fi o lectie care se asimileaza greu. Asa se face ca multi manageri refuza sa delege sarcinile de lucru, preferand sa se suprasolicite, sa neglijeze responsabilitatile specifice functiei pe care o ocupa si, in final, sa clacheze intr-un fel sau altul. De ce se intampla acest lucru?

Cu ajutorul invitatului nostru, Ovidiu Toader, vei putea afla raspunsul la intrebarea de mai sus si notiuni de baza cu privire delegarea sarcinilor.

Pe parcursul celor 3 ore de seminar se vor aborda urmatoarele subiecte:

- cum sa nu mai amani implementarea ideilor pentru cresterea afacerii tale;
- conversația care elimina scuzele si aduce responsabilizare si implementare;
- atitudinea permisiva versus cea ferma - evaluarea rezultatelor, nu a efortului sau timpului consumat.
 
Vom lucra efectiv cu o metoda care eficientizeaza sedintele. Veti primi instrumentele si modul in care se pot conduce sedintele de lucru care duc la decizii si actiuni asumate cu rezultate pragmatice.

Workshopul este dedicat doar antreprenorilor si persoanelor din managementul companiei. 

Evenimentul este gratuit.


Despre speaker

Ovidiu Toader este business coach si antreprenor, partener in peste 10 companii in ultimii 21 de ani, cu cifre de afaceri cumulate de peste 70 de milioane de euro. Din anul 2011 a lucrat mai mult de 5000 de ore de coaching si mentoring de afaceri cu peste 300 de antreprenori care au rezultate importante in cresterea profitului si consolidarea echipelor lor. Misiunea lui Ovidiu este sa antreneze antreprenorii pentru ca ei sa obtină claritate si sa delege cu eficacitate pentru a obtine rezultate maxime.

Speakeri

Ovidiu Toader Antreprenor si consilier de afaceri cu experienta de 20 de ani.

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai