Despre riscuri si stiluri de management in perioada de criza

Descriere Eveniment

Este interesant de observat cum manageri care pana mai ieri erau in topuri explicau cresterile procentuale de doua cifre dinainte de criza ca rezultat al aportului personal adus in firma, insa pun scaderile de astazi pe seama mediului extern.

Managerii companiilor trebuie sa-si aminteasca la fiecare raport lunar ca, facand mereu aceleasi lucruri, nu se pot astepta la rezultate diferite. Abilitatile innascute si dezvoltate, cunostintele dobandite in domeniul financiar, al productiei, vanzarilor, al managementului resurselor umane, dar mai ales o atitudine corespunzatoare, reprezinta impreuna o baza solida pe care se poate construi o afacere. Atunci cand implicarea in afaceri nu este rezultatul unei autoevaluari aprofundate a intreprinzatorului si a unei concentrari a tuturor resurselor disponibile, finalul este, cel mai adesea, falimentul.

In cadrul acestui seminar vom aborda impreuna atat subiecte care fac referire la stiluri de conducere ale managerilor, cat si subiecte ce trateaza amenintarile fiecaruia dintre ele asupra performantelor companiilor.

Trainingul va fi sustinut de:

Giulio Hostina

Speakeri

Eurocenter Management Network

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.