Diferentele dintre rolurile de manager si lider in afaceri

Descriere Eveniment

Foarte multi antreprenori se confrunta cu situatii dificile in aceasta perioada. Schimbarile socio-economice prin care am trecut in ultima vreme ne-au lansat multe provocari. Este nevoie sa ne putem adapta, sa putem gasi solutii la situatii noi, sa putem regandi business-urile si proiectele pe care le avem. In tot acest proces avem de lucru cu diferite sisteme, resurse, oameni. Claritatea este mai importanta decat oricand. Autocontrolul, luciditatea, discernamantul, motivatia sunt aspecte pe care nu le-am invatat niciunul la scoala. Inteligenta emotionala cuprinde abilitati care in aceasta perioada ne ajuta sa gestionam o lume in continua schimbare. 

BT Club si VB Club, impreuna cu  Zoltan Veresorganizeaza webinarul gratuit "Diferentele dintre rolurile de manager si lider in afaceri", in cadrul caruia invitatul nostru va raspunde la urmatoarele intrebari:

  • De ce avem nevoie de inteligenta emotionala in antreprenoriat si cum o dezvoltam?
  • Care sunt principiile de inteligenta emotionala aplicate in antreprenoriat?
  • Cum definim rolul de manager?
  • Cum definim rolul de lider?
  • Care sunt abilitatile si calitatile necesare pentru a fi un manager performant?
  • Care sunt acele abilitati si calitati care definesc un lider performant?
  • Cum dezvoltam calitatile si abilitatile de manager, respectiv calitatile si abilitatile de lider?

Webinarul este gratuit.


Cu o experienta de peste 10 ani in studiul naturii umane, Zoltan Veres si-a dedicat viata descoperirii si intelegerii “biologiei emotiilor” din corpul uman. Este certificat si acreditat international de catre “Six Seconds” in dezvoltarea inteligentei emotionale si sustine constant training-uri, seminarii, workshop-uri si sedinte de coaching, bazate pe principiile inteligentei emotionale. Zoltan este expert in dezvoltarea inteligentei emotionale si autor Refleqt, si isi propune ca prin activitatea pe care o desfasoara sa dezvolte abilitatea secolului 21 - inteligenta emotionala, in randul cat mai multor persoane.  

Speakeri

Zoltan Veres Refleqt Zoltan este expert in dezvoltarea inteligentei emotionale si autor Refleqt.
  • Str. Crinului, nr. 10, etaj 1, ap. 4, Cluj-Napoca