Dorinta de a vinde: prieten sau dusman?

Descriere Eveniment

De multe ori, dorinta de a vinde se transforma din prieten in dusman, atunci cand suntem mult prea concentrati pe propriile produse si servicii. Il sufocam pe client cu o multitudine de informatii pe care le cerem sa le digere rapid, iar intalnirea pe care am obtinut-o cu greu este ineficienta si construirea increderii sortita esecului.

Seminarul isi propune astfel sa scoata in evidenta importanta dialogului cu clientul si a consultarii acestuia, intr-un cadru relaxat, in care dorinta de a vinde ne ajuta sa identificam pas cu pas beneficiile pentru client si sa dezvoltam o relatie bazata pe incredere. 

Dintre aspectele urmarite pe parcursul cursului putem aminti:

  • riscuri la care se supune vanzatorul pe parcursul primei intalniri;
  • clientul nou - tipologie speciala;
  • atitudinea de ajutor sau consiliere - singurul mod de a construi increderea;
  • CAB - tehnica legarii caracteristicilor, avantajelor si beneficiilor in folosul particular al clientului.

Nou! Pe parcursul seminarului, va fi derulata o aplicatie practica demonstrativa. Aplicatia presupune un role play cu un voluntar din auditoriu si isi propune sa evidentieze elementele cheie necesare in construirea increderii pe parcursul unei prime intalniri cu clientul. Exercitiul va fi filmat si va fi analizat de intreg auditoriul.

Seminarul va fi sustinut de Laurentiu Corin, Managing Partner, Delta HR Consult

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Laurentiu Corin Delta HR Consult

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.