'Durerile' cresterii afacerii - Posibile 'leacuri'

Descriere Eveniment

Orice afacere are faze de dezvoltare diferite, care cauzeaza probleme diferite. Uneori cresterea afacerii poate fi prea brusca si ne confrunta cu situatia de a lua decizii speciale si chiar de a regandi organizarea intregii afaceri.

 

 

  • "doctorii": Administratori, Directori Executivi, Directori Generali, Directori Financiari, Sefi de Divizii/ Departamente, Project Manageri, HR Manageri.
  • "scopul doctorului": Pastrarea unui echilibru intre o crestere sanatoasa si prinderea pe cat posibil a cat mai multor trenuri cu oportunitati, de care nu ducem lipsa intr-o economie emergenta.
  • "leacuri": Nu le detinem, insa bazandu-ne pe experienta fiecaruia dintre noi am putea identifica semne ale unei situatii de criza a cresterii si gandi moduri de abordare/ rezolvare a lor. Inclusiv in contexul in care pacientii pot fi atinsi si de posibili virusi datorita unei expuneri in curand neprotejate la competitia europeana.

 

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.