eCommerce: intrebari la care sa afli raspunsul inainte de a deschide un magazin online

Descriere Eveniment

Provocarile si dilemele unui start-up in eCommerce nu sunt putine. Dropshipping sau stoc propriu? Livram in afara tarii? Cum alegem cea mai buna solutie de eCommerce? Cum gestionam comenzile? 

BT Club te invita la un workshop in care impreuna cu Sergiu Babasan, cofondator Blugento, vei afla raspunsul la intrebarile pe care trebuie sa ti le pui inainte de a lansa un magazin online. 

La finalul acestui workshop vei sti la ce sa te astepti, ce sa ceri si cum sa te pregatesti pentru realizarea unui magazin online. In cele 3 ore de workshop vom dezbate 6 teme principale, iar fiecare modul va dura 20-25 de minute, cu o sesiune de intrebari de 5-10 minute. 

  • ce inseamna eCommerce in Romania? Piata, oportunitati, legislatie
  • alegerea modelului de business: stoc propriu, stoc la furnizor sau dropshipping? E-fullfillment sau gestiune proprie? Cum ne diferentiem fata de competitie?
  • cum iti alegi solutia de eCommerce potrivita? Platforma eCommerce vs. magazin online realizat de la 0
  • ce trebuie sa stii inainte de realizarea magazinului - Bune practici pentru magazinul tau online 
  • cum alegem furnizorii de servicii? Curierat. Plati online. Marketing. SEO 
  • am lansat magazinul, care sunt urmatorii pasi? - Solutii si canale de marketing pentru magazinul online


 

Sergiu Babasan este business developer si cofondator Blugento, o solutie eCommerce ultra-performanta, construita pe platforma solida Magento, disponibila intr-un format SaaS. Cu Blugento, clientii beneficiaza de toate functiile necesare pentru un magazin online de succes, dar fara grija pentru infrastructura tehnica si problemele asociate intretinerii unui magazin online.

Sergiu activeaza de peste 10 ani in domeniile IT si vanzari si a condus mai multe proiecte software inainte de a se implica in Blugento Romania.