Fii convingator! Semnale non-verbale in comunicare si vanzari

Descriere Eveniment

Cu ajutorul invitatului nostru, Magnoliu Stan, participantii la acest workshop vor intelege notiunile de comunicare verbala si non-verbala, 
vor fi capabili sa identifice semnificatia semnalelor non-verbale transmise de catre colaboratori si clienti si vor descoperi modalitati de subliniere si intarire a mesajului transmis.

Pe parcursul celor trei ore de seminar se vor aborda urmatoarele subiecte:

  • Procesul de comunicare si interactiune inter-umana;
  • Principiile de baza in limbajul trupului;
  • Cinci metode de a fi convingator utilizand semnale non-verbale;
  •  „Vad” ce spui si ce gandesti – interpretarea semnalelor transmise de interlocutor;
  • Activitate practica: „Reportajul SMART”
 

Workshopul este dedicat managerilor si persoanelor cu atributii de conducere, antreprenorilor si viitorilor antreprenori, viitorilor manageri, dar si participantilor interesati de dezvoltarea personala si evolutia profesionala.

 

Evenimentul este gratuit.

 

Magnoliu Stan are o activitate profesionala de peste 18 ani in domeniul resurselor umane si dezvoltarii personale. A pregatit, livrat sau moderat peste 1000 de programe de training, workshopuri practice sau conferinte. Colaboreaza cu parteneri valorosi din Germania (Persolog: Modelul DISC si Stress Management), Elvetia (Swiss Consulting Group) si SUA, fiind trainer, speaker si coach certificat John Maxwell Team.

Speakeri

Magnoliu Stan Smart HR Cu o activitate profesionala de peste 20 ani in domeniul resurselor umane si dezvoltarii personale, Magnoliu a pregatit, livrat sau moderat peste 1000 de programe de training, workshopuri practice sau conferinte.

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai