Finantari nerambursabile - noi oportunitati, perspective si raspunsuri

Descriere Eveniment

Intalnirea urmareste oferirea unor raspunsuri clare la intrebari punctuale referitoare la modalitatea de elaborare, evaluare si implementare a proiectelor propuse spre finantare.

Discutand fata in fata cu consultantii, parteneri ai Clubului, veti avea posibilitatea de a obtine detalii legate de acele aspecte care de obicei sunt numai pe masa de lucru a consultantilor, dar care sunt extrem de utile clientului atunci cand decide sa acceseze un program de finantare nerambursabila. Inainte de orice, clientul trebuie sa stie care sunt factorii de reusita, dar si factorii de risc ai proiectului.

De asemenea, va vom prezenta noi oportunitati de finantare a proiectelor dumneavoastra si noile conditii pentru accesarea acestora.

Acest training este sustinut de:

CODECS

Speakeri

Codecs

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.