Finantari nerambursabile pentru IMM-uri

Descriere Eveniment

Inca destule semne de intrebare cu privire la ce anume se poate finanta si ce nu se poate finanta cu Fondurile Structurale planeaza asupra intreprinzatorilor romani. Exista totusi suficiente certitudini pentru a demara primele etape in construirea documentatiei de finantare. Elementele practice ale scrierii de proiecte, cu intelegerea factorilor de risc si cu evaluarea initiala a sanselor unui proiect sunt determinante pentru strategia de proiect. 

Trainingul propus vizeaza acele aspecte care de obicei sunt numai pe masa de lucru a consultantilor, dar care sunt extrem de utile clientului atunci cand decide sa acceseze un program de finantare nerambursabila. Inainte de orice, clientul trebuie sa stie care sunt factorii de reusita, dar si factorii de risc ai proiectului. Acest training ajuta potentialii beneficiari ai fondurilor structurale sa isi organizeze activitatile pentru castigarea unui proiect.
Din cuprinsul trainingului:

  • Ce afaceri putem si ce afaceri nu putem finanta prin fonduri europene!
  • Ce nu trebuie sa uitati pentru a avea un proiect de succes!
  • Cum ne limiteaza si cum ne sprijina legislatia din Romania pentru a accesa Fonduri Structurale!
  • Cum putem obtine o rambursare de pana la 70% - 90% pentru un proiect al unei companii private!
  • Estimarea sanselor unui proiect – ce anume nu va spune consultantul!

Acest training se adreseaza administratorilor, directorilor executivi, directorilor generali, project managerilor si tuturor celor care doresc sa accese finantari nerambursabile.

Trainingul este sustinut de: SC Project Consult SRL si SC Ecocare SRL

                           

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.