Fonduri nerambursabile pentru Romania

Descriere Eveniment

Exista inca destule semne de intrebare cu privire la ce anume se poate finanta si ce nu se poate finanta cu Fondurile Structurale care planeaza asupra intreprinzatorilor romani. Pe de alta parte, exista totusi suficiente certitudini pentru a demara primele etape in construirea documentatiei de finantare. Elementele practice ale scrierii de proiecte, cu intelegerea factorilor de risc si cu evaluarea initiala a sanselor unui proiect sunt determinante pentru strategia de proiect.

Raman insa multe intrebari la care intreprinzatorii care doresc sa acceseze acest tip de fonduri nerambursabile ar dori sa obtinta un raspuns, pentru a le fi mai usor in luarea deciziei si parcurgerea pasilor necesari pentru a intocmi, a obtine aprobarile necesare, si a implementa un asemenea proiect. Trainingul propus vizeaza raspunsul la o serie de intrebari de acest tip, precum si alte detalii privind diverse aspecte ale fondurilor nerambursabile. De asemenea, este evidentiat si rolul unui consultant in acest proces si masura in care acesta poate influenta succesul proiectului.

Acest training ajuta potentialii beneficiari ai fondurilor structurale sa isi organizeze activitatile pentru castigarea unui proiect. Astfel, e bine de stiut:

  • Conditiile obligatorii pentru accesarea fondurilor
  • Care sunt partile implicate in proces si rolul acestora
  • Intocmirea proiectului si provocarile ridicate de acesta
  • Estimarea sanselor unui proiect

Trainingul este sustinut de: SC Wieser Consult SRL


 

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.