Fonduri UE pentru investitiile IMM-urilor si pentru producerea energiei din resurse regenerabile

Descriere Eveniment

Va supunem atentiei un nou eveniment care va avea ca tema prinipala de dezbatere proiectele finantate prin fonduri structurale, mai concret prin linia de finantare 1.1. pentru investitii ale firmelor de productie si linia de finantare 4.2. referitoare la investitii in energie din resurse regenerabile.

Vom discuta despre urmatoarele tipuri de investitii in domeniul productiei: crearea, modernizarea sau extinderea unei noi unitati de productie (fabrica / sectie / instalatie); diversificarea productiei unei unitati existente, prin lansarea de noi produse sau servicii; modernizarea intreprinderii; achizitionarea de bunuri intangibile: sotware, brevete, licente, know-how sau solutii tehnice nebrevetate; consultanta si instruire specializata.

De asemenea, vom dezbate si proiectele care implica realizarea de noi capacitati de producere a energiei electrice si termice, atat pentru consumul propriu cat si pentru furnizarea de energie in reteaua de transport si distributie: achizitionarea si amenajarea terenului; constructii si instalatii aferente constructiilor necesare implementarii proiectului; achizitia de echipamente, inclusiv a echipamentelor de monitorizare continua; organizarea de santier.

Vorbitori: D-nul Vasile Puscas, Consultant extern pe fonduri nerambursabile al Bancii Transilvania, fost Negociator Sef pentru aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, urmat de reprezentantii Autoritatii de Management POSCCE din Bucuresti si reprezentantii Bancii Transilvania care vor prezenta modalitatile de suport oferite firmelor care doresc sa acceseze aceste fonduri europene.

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Vasile Puscas, POSCCE, Banca Transilvania

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.