Future of Money. Aventura banilor de la pietre la blockchain si portofele virtuale.

Descriere Eveniment

Din octombrie 2008, cand a fost publicat white paper-ul Bitcoin, suntem martorii unei adevarate revolutii in ce priveste platile online, securitatea tranzactiilor si mai ales a identitatii online. De atunci am asistat la aparitia monedelor virtuale, la dezvoltarea tehnologiei blockchain, a portofelelor virtuale si chiar a bancilor online.

 

 

In cadrul conferintei, cu ajutorul invitatului nostru, Eusebiu Burcas, vei afla cum ne afecteaza aceste schimbari acum si mai ales cum ne vor influenta viitorul financiar. Indiferent daca esti angajat, intreprinzator sau investitor, valul schimbarilor tehnologice isi va pune amprenta asupra viitorului tau financiar. 

Ce subiecte vom aborda?

  •  Evolutia banilor, de la pietre si scoici.
  •  Ce este blockchain?
  •  Ce sunt cryptovalutele si tokenii?
  •  Investitia in cryptovalute. Pro si contra.
  •  De la IPO la ICO. Pariul pe necunoscut.
  •  Banii virtuali si platile electronice.

 

 

Evenimentul este gratuit.

 


EUSEBIU BURCAS este fondatorul Programului BurcashTM, primul program independent de educatie financiara, fondat in anul 2008. Cu o experienta de peste 20 ani in management si vanzari si peste 15 ani in training, Eusebiu Burcas este consultant de management, speaker si angel investor, avand la activ cateva proiecte antreprenoriale de succes, in special pe zona online.

 

Speakeri

Eusebiu Burcas Burcash Imi doresc sa inspir un milion de oameni sa ia decizii financiare independente si sa traiasca in bunastare.

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai