IMM-urile in lumea companiilor elefant. Sanse si oportunitati

Descriere Eveniment

Dupa integrarea României in UE, aproape 60% din IMM-uri vor disparea”. Mai mult decat atat, “rata de desfiintare a intreprinderilor mici si mijlocii si a microintreprinderilor se va accelera in perioada premergatoare si dupa integrarea in Uniunea Europeana”.

Exemplele pot continua. Auzim saptamanal voci autorizate care avertizeaza iar viitorul pare sa fie in ceata.

Ei bine, nu!

Intreprinzatorii romani au drept in fata lor sanse, oportunitati si pericole, in egala masura. Depinde de fiecare dintre noi ce alege sa vada mai intai, pericolul sau oportunitatea. Nimic nu este mai daunator decat lipsa de incredere in propriile fortem iar energia, entuziasmul si creativitatea vor avea intotdeauna cautare.

Ne-am propus sa parcurgem in aceasta prezentare atuurile pe care cu siguranta un IMM le are si caile prin care acestea pot fi optimizate. In acelasi timp o sa analizam punctele tari si slabe ale companiilor elefant, modul in care acestea influenteaza viata economica.

Pana la urma, nimeni nu poate pretinde ca viata ar fi usoara. Si da, viitorul este in ceata, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Ceea ce face diferenta este insa felul in care actionam.

Clubul Intreprinzatorilor va ofera un scurt tratat despre puterea afacerilor flexibile si oportunitatile viitorului.  

Cui se adreseaza:

  • directori generali;
  • actionari / asociati;
    • marketing, vanzari;
      • alte pozitii cu putere de decizie intr-o firma.

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.